Technikai problémák

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7406 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Én hanghibáról nem tudok beszámolni, ilyet nálam nem tapasztaltam.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja geotigris9 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #7430 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Technikai problémák

geotigris9 írta: A mostani nagy gondom a nagy PING nem tudom miért van nem tudok rájönni néztem hálózati sebességet ott 13 ping körülit mért, de párhuzamosan a csatában olyan 100 - 300 közötti a PING tegnap nézem kb. 18.40 - olyan kb. 22.00 óra környékéig tartott és néhány napja van. Ma is egekben a ping! Normál körülmények között 35 körüli a PING nálam. Vírus nincs a gépen (98% eséllyel)és az adatforgalom 98% a játék használja tehát itt nincs gond. És nem találok arra utaló jelet, hogy bármi program fut a háttérben és az okozná. A netet sem lopják ez is kizárva. Modoktól sem lehet mert akkor állandóan magasnak kellene lenni szerintem.

Valakinek ötlet?

Esti csúcsidő. Mivel a szomszédaiddal egy gerinckábelen van a neted, torlódás van a hálózaton. Sok minden okozhat ilyet. (pl elkezdődött a The Walking Dead új évada, biztos mindenki rajongó arra fele) :)

Több
9 éve 1 hónapja #7447 Írta: Eper
Eper válaszolt a következő témában: Technikai problémák

geotigris9 írta: Azóta nem volt előbb említett technikai probléma, csak más érdekes anomáliák ezt most nem fejtem ki.

A mostani nagy gondom a nagy PING nem tudom miért van nem tudok rájönni néztem hálózati sebességet ott 13 ping körülit mért, de párhuzamosan a csatában olyan 100 - 300 közötti a PING tegnap nézem kb. 18.40 - olyan kb. 22.00 óra környékéig tartott és néhány napja van. Ma is egekben a ping! Normál körülmények között 35 körüli a PING nálam. Vírus nincs a gépen (98% eséllyel)és az adatforgalom 98% a játék használja tehát itt nincs gond. És nem találok arra utaló jelet, hogy bármi program fut a háttérben és az okozná. A netet sem lopják ez is kizárva. Modoktól sem lehet mert akkor állandóan magasnak kellene lenni szerintem.

Valakinek ötlet?

Nekem hasonló 30 - 3000 között a ping hát még vetítésnek sem nevezném nem inviteles vagy véletlenül?
Este kb 19 órától játszhatatlanná válik (péntek kora délutántól).
Annyira használhatatlan, hogy inkább nem is próbálom, mert felesleges időpocsékolás. (Wot ugyanilyen problémás)

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7458 Írta: geotigris9
De Invitel csak nem te is?
Ezt most írtam éppen a "Dühöngőbe" :
"K. ÉLETBE azért vesztek csatát mert 30 - 3000+ között ugrál a pingem mi a fene van??? :angry:"

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7459 Írta: geotigris9
Mértem pinget két helyen is ott jó, de játékban az egekben van ..!!!!!

Szerkesztve: Bár kellene tudni hol van a játék szerver helyileg és oda csinálni egy konkrét mérést!
És egy szabadon választott másik szerver egy kicsit távolabb.: Itt már magas a ping érték!

Értelmezés:

Mellékletek:

Több
9 éve 1 hónapja #7463 Írta: geotigris9
HA valaki kinyomozta esetleg, hogy a játéknak földrajzilag hol van az EU- szervere az írja már ide(ország és vagy IP. cím) legyen olyan szíves!

Oldalmegjelenítési idő: 0.272 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.