Technikai problémák

Több
9 éve 1 hónapja #7039 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Hasonlóak nálam béta alatt voltak. De akkor is a laptopomon ami pengeélen táncol a minimum követelmények tekintetében.
Asztali gépen csak egyszer de akkor a hibás RAM volt a ludas. Ha más alkalmazásoknál is észreveszel furcsaságokat -ha nem akkor is- érdemes egy Memtest lefuttatása (kezd a PROBE teszttel, majd az automatikus hadd fusson).

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #7050 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Technikai problémák

AtuqShaman írta: Hasonlóak nálam béta alatt voltak. De akkor is a laptopomon ami pengeélen táncol a minimum követelmények tekintetében.
Asztali gépen csak egyszer de akkor a hibás RAM volt a ludas. Ha más alkalmazásoknál is észreveszel furcsaságokat -ha nem akkor is- érdemes egy Memtest lefuttatása (kezd a PROBE teszttel, majd az automatikus hadd fusson).

Régebben futattam már Memtestet, de nem talált problémát. Lehet megnézem újra vele.

Több
9 éve 1 hónapja #7067 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Ez az utolsó screenshotod megérne egy feltöltést a fejlesztök felé is a WG fórumra. Elég konkrét adatokat tartalmaz, tuti tudnak kezdeni vele valamit.

Több
9 éve 1 hónapja #7149 Írta: geotigris9
Azóta nem volt előbb említett technikai probléma, csak más érdekes anomáliák ezt most nem fejtem ki.

A mostani nagy gondom a nagy PING nem tudom miért van nem tudok rájönni néztem hálózati sebességet ott 13 ping körülit mért, de párhuzamosan a csatában olyan 100 - 300 közötti a PING tegnap nézem kb. 18.40 - olyan kb. 22.00 óra környékéig tartott és néhány napja van. Ma is egekben a ping! Normál körülmények között 35 körüli a PING nálam. Vírus nincs a gépen (98% eséllyel)és az adatforgalom 98% a játék használja tehát itt nincs gond. És nem találok arra utaló jelet, hogy bármi program fut a háttérben és az okozná. A netet sem lopják ez is kizárva. Modoktól sem lehet mert akkor állandóan magasnak kellene lenni szerintem.

Valakinek ötlet?

Mellékletek:

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7279 Írta: geotigris9
Ma* is(*az az még tegnap, hogy egész pontos legyek) lagolt mint állat már 1500 fölötti ping is volt ma, nem tudom az okát egy szerűen és persze ma* is már 2 * széthulott a játék. :dry:

Friss hiba és itt a kikötőben vagyok..
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja geotigris9 által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #7283 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Nálam is volt ilyen valamelyik nap kétszer is leállt a játék és amikor ujra inditottam nem volt hang. A gép ujra inditása után megszünt a dolog ezért azt gondolom a windows frissitéseket tölt le és az okozza.

Oldalmegjelenítési idő: 0.269 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.