- Köszönetek: 332
Grievous írta: Salemre szerintem csak akkor érdemes beruházni, ha nem akarod a DesMoint, de kéne egy amcsi t10-es CA. Gunfire ugyanaz,credithozama olyan, mint minden t10-enek, csak ugye megkapod a t10 prémcamot ami ad creditet alapból.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Próbálkozz a TFKban, garantálom h nem fognak kidobni ha hetente legalább egyszer belépsz csatázni, köszönsz is és VCsabinál szebben káromkodsz...acelkocka írta: De igen a klánépület ad % kedvezményt + egyéb kredit/freexp/stb +-t, de sajnos nem klánozok mert a mostani melóhely mellett eléggé random hogy vagyok vagy nem , illetve magánélettől függően mennyi csatát ha vagyok (1-2 vagy 12 ) plusz tudok mikizni vagy nem. Klán kilőve.
![]()
leopardusz írta: Hát nem tuom, de én még rombira is sajnálom feltenni a extra hp-t
találok ott számomra hasznosabb skilleket is
Próbálkozz a TFKban, garantálom h nem fognak kidobni ha hetente legalább egyszer belépsz csatázni, köszönsz is és VCsabinál szebben káromkodsz...acelkocka írta: De igen a klánépület ad % kedvezményt + egyéb kredit/freexp/stb +-t, de sajnos nem klánozok mert a mostani melóhely mellett eléggé random hogy vagyok vagy nem , illetve magánélettől függően mennyi csatát ha vagyok (1-2 vagy 12 ) plusz tudok mikizni vagy nem. Klán kilőve.
![]()
![]()
![]()
leopardusz írta: Hát nem tuom, de én még rombira is sajnálom feltenni a extra hp-t
találok ott számomra hasznosabb skilleket is
![]()
![]()
![]()
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.