- Köszönetek: 1734
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
acelkocka írta: Várható valamikor in-game %-os leárazás a normál hajók árából? Vagy csak Karácsonykor? Különböző nemzetekből szeretnék venni 4db 6-os, 5db 7-es hajót és ez eléggé drága múlatság így kivárnám inkább.
Köszönöm a segítséget!!
Grievous írta: Ha benne vagy egy klánban akkor alapból van némi kedvezmény a hajókon, HA a klánnak az adott épülete elért egy bizonyos szintet (most nem rémlik pontosan, de asszem alapból van kedvezmény minden tierre, csak minél magasabb az épület szintje annál nagyobb a kedvezmény, de lehet totál rosszul emlékszek erre)
[/quote
Hm, ezt a kapitányt nem dd-re lenne célszerű felrakni?(csak beraktam ,mert nem rémlett a speckója)
De igen a klánépület ad % kedvezményt + egyéb kredit/freexp/stb +-t, de sajnos nem klánozok mert a mostani melóhely mellett eléggé random hogy vagyok vagy nem , illetve magánélettől függően mennyi csatát ha vagyok (1-2 vagy 12 ) plusz tudok mikizni vagy nem. Klán kilőve.![]()
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.