- Köszönetek: 1602
chapo990 írta:
leopardusz írta: ugye nem arra gondolsz h a füstben álló hajó spotolatlanul kap valami pozitiv rngt, pajzsot vagy akármit, amitől nem lehet sebezni? ugye nem erre utaltál?
![]()
Één? a világért se
Viccet félretéve, elképzelhetőnek tartom, hogy lehet valami bónusz, mint pl festéseknél a szórás-növelés.. de mindegy, engedjük el
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
én ma frissítettem és beszart a játék. Újra kellett raknom. Azóta jóleopardusz írta: Eheheh...
"a mai frissités után nem tudtam elinditani a kedvencz WarshippemetA Start gombra kattintva, akár a safe módra, eltűnik a kezdőkép, majd csend.... az intézőben ott a 200 s valami mega Ws, de meg se mozdul aztán...
Windóz7, frissités nem volt mostanában, kártya driver sem... Votl egy alapos töredezettségmentesités, ugy se... " Másnál volt-e ilyen bármikor frissitéskor, mi lehet ez, s mi a teendő?
leopardusz írta: Eheheh...
"a mai frissités után nem tudtam elinditani a kedvencz WarshippemetA Start gombra kattintva, akár a safe módra, eltűnik a kezdőkép, majd csend.... az intézőben ott a 200 s valami mega Ws, de meg se mozdul aztán...
Windóz7, frissités nem volt mostanában, kártya driver sem... Votl egy alapos töredezettségmentesités, ugy se... " Másnál volt-e ilyen bármikor frissitéskor, mi lehet ez, s mi a teendő?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.