- Köszönetek: 332
AtuqShaman írta: Mas is eszrevette, hogy az amcsi CVknel nincs mas csak az alap setup a repulokre frissites ota? Vagy csak nalam van ez?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
6.14-es frissítés.AtuqShaman írta: Mas is eszrevette, hogy az amcsi CVknel nincs mas csak az alap setup a repulokre frissites ota? Vagy csak nalam van ez?
nem pont ugyanoda lőttél csak ugy tünt h igen, ez a magyarázatachapo990 írta: Csak a tisztánlátás végett, tudom, hogy nehéz eltalálni valamit a füstben. Az volt az érdekes, hogy ugyanoda lőttem végig, és az utolsó sorozatnál spotolta valaki a hajót a füstben. előtte nem találtam el, utána ugyanoda lőve eltaláltam az álló hajót. Ennyi.
Elszoktam olvasni, ez most kimaradt eppen.Storm írta:
6.14-es frissítés.AtuqShaman írta: Mas is eszrevette, hogy az amcsi CVknel nincs mas csak az alap setup a repulokre frissites ota? Vagy csak nalam van ez?
Ezért olvassuk el, hogy mi jön a következő frissítésbe.
leopardusz írta: Füstben nehéz eltalálni torkolattűz alapján a hajót, ez már régi dolog... Ugyanis csalóka a tűz képe, pláne ha mozgásban van, vagy mozgásban vagy, nem lehet rajta tartani a célkeresztet. A spotter repcsivel könnyebb már, mert az felülről mutatja a helyet, nem oldalról, elég jó eséllyel meglőhető...
De repcsi nélkül NEM találod el, csak az idődet pazarlod, ne is próbálkozz, ez van.
leopardusz írta: ugye nem arra gondolsz h a füstben álló hajó spotolatlanul kap valami pozitiv rngt, pajzsot vagy akármit, amitől nem lehet sebezni? ugye nem erre utaltál?
![]()
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.