Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 1 hónapja #37252 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

Benign_Wolf33 írta: Ha 2k-ban és 144 FPS-en szeretném futtatni a játékot, akkor ahhoz milyen videokártya kellene?
Radeon RX 480 (NITRO+ 4GB) vagy GTX 970 (4GB) -ben gondolkodok.

Hát inkább GTX 1080 körül gondolkodnék, mert 1060-nal igaz high-on-ultrán, de csak 70-75 fps van meg fullHD-n. Ha arányosan vesszük szerintem 1070 az lehet 90-100... Bár amíg valaki nem hajtja meg ilyen kártyával, nem tudjuk mennyi FPS lenne...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #37253 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

uBootVII írta: Üdv! Egyelőre kezdő vagyok,

Én továbbra is azt ajánlom minden kezdőnek, hogy az ágakat páhuzamosan húzza, mivel így kiderül az esetleges ellenfél előnye, de hátránya is.

Ha a hajóstatok felett nincs kapitány-porté, akkor még nem elérhető nálad ez a funkció...

chapo990 írta: Én úgy látom 7es szinttől érhetők el a kapitányos dolgok
Német bb-ket érdemes megnézni, nekem nagyon bejöttek (igaz Bayerntől már eléggé szopat az rng, de még azzal együtt is jók)
Nekem egyébként 8as hajóval volt először mínuszos meccsem.

Igen, de az még tud jól profitálni, t9 től fölfelé kellhet tőke :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja ledgeri által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: uBootVII

Több
8 éve 1 hónapja #37255 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Kérdés
Kérdezném, a CV-nél teljesen kivették a manuális torpedó vetést, bombázást, vagy csak elsiklottam valami fölött?

Több
8 éve 1 hónapja #37256 Írta: solinari
solinari válaszolt a következő témában: Kérdés

SgtBala írta: Kérdezném, a CV-nél teljesen kivették a manuális torpedó vetést, bombázást, vagy csak elsiklottam valami fölött?

Tier 4-5-ben
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SgtBala

Több
8 éve 1 hónapja #37258 Írta: Roland
Roland válaszolt a következő témában: Kérdés
nem siklottál el szerintem mert pont az lőbb mentem cv-vel és az istenért nem találtam a kézi irányítást. ez katasztrófa lett. igy elszarni valamit. hülye b....ik.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #37259 Írta: uBootVII
uBootVII válaszolt a következő témában: Kérdés
Köszönöm, akkor még valószínűleg nem elérhető!

Egyelőre a wot tapasztalataim miatt nem kezdtem neki több ágnak, mivel annó ott össze vissza mentem mindenfelé, és elaprózodott az energia + pénz is. Egyelőre német-amcsi vonalakon mozgolódok T5-ig, utána lehet belevágok a többibe is, itt azért annyira nincs sok variáció mint wot-ban :)

+ stock hajókkal érdemes PvE-ben menni párat, fejleszteni és utána PvP (pl statisztika miatt + próbálgatás) vagy jobban megéri egyből PvP-be menni? :) (2-3 szinten annyira nem voltam béna, ha valaki lőtávon belül volt, azt többnyire eltaláltam és igyekeztem a megfelelő lőszert is használni - gyújtás után AP - a tórpedókra még figyelnem kéne jobban, illetve itt még nem voltak repcsik szerencsére :D )

+ 1 bónusz kérdés: Alul csak a link jelenik meg nálam és nem a kép (wows-nubers-es linket tettem aláírásnak)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja uBootVII által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.372 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.