Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 1 hónapja #37219 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
tényleg remek lenne valami különálló játékmódban a tengókat használni. nem tudom hogy lehetne balanszálni de megérné megpróbálni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: marcus

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja #37231 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Ha lenne 2 map, és két nemzet egy-egy hajója, 2 játékmóddal, akkor már sokan tudnák folyamatosan játszani igényfelmérésként...

• Hellgor70
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #37235 Írta: Hellgor70
Hellgor70 válaszolt a következő témában: Kérdés
Tengeralattjáró.!?

Elképzelem milyen élvezetes játék lenne mondjuk egy rombolóval játszani ilyen környezetbe.
Ellenséget spotolni, foglalni, torpedózni, lőni, plusz figyelni az eget, hogy mikor jönnek a torpedóvetők, és még a tengeralattjárók....pff
De ez igaz mind a négy hajóósztályra, a dd-t azért emelntem ki mert inkább az ő dolguk volt...

Tengeralattjárót elsősorban ker hajók ellen vetették be mert lassúak voltak, na igen meg az amerikai Indianapolis ellen....:D
Scapa Flow-ot is fel lehet emlegetni de ott meg kikötőben álló hajók voltak a célpontok, ráadásul pár torpedó hibás volt így nem robbant fel....
Ezek történelmi dolgok a wg viszont itt nem veszi figyelembe ilyeneket, mint ahogy azt sem, hogy egy két lövés után a u-boot visszatért a kikötőjébe...stb stb
:D

ui.: persze ha csinálnának egy olyan módot ahol konvojokat kell támadni (farkas-falka), felszini hajókkal meg védeni az igen....
De erre inkább csinálják meg a World of U-boot játékot :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja Hellgor70 által.

Több
8 éve 1 hónapja #37238 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Kérdés
Ha 2k-ban és 144 FPS-en szeretném futtatni a játékot, akkor ahhoz milyen videokártya kellene?
Radeon RX 480 (NITRO+ 4GB) vagy GTX 970 (4GB) -ben gondolkodok.

Több
8 éve 1 hónapja #37248 Írta: uBootVII
uBootVII válaszolt a következő témában: Kérdés
Üdv! Egyelőre kezdő vagyok, csak a wottal játszok egy ideje. Jelenleg csak 3-as szintű amcsi CA-van, és tegnap értem el a 6-os szintet, amitől, ha jól olvastam lehet kapitányt tenni a hajóba. Ezt a funkciót/fület hol találom? Ha jól látom a jobb oldalon a hajó xp körül kellene megjelennie legalábbis ha van kapitány, csak még nem sikerült tennem bele.

Előreláthatóan az Iowa, Cleweland majd New Orleans (USS San Francisco volt az első makettem) lesz a cél amcsi ágon, németen pedig Bismarck és a DD-ket ott próbálgatom (egyelőre csak egyet mentem a 2-es szintűvel, még szokni kell az egész gémet)

Valami tanács, hogy az elején melyik nemzettel lehet szépen, a legkevesebb ideggel beletanulni? Ezen kívül melyik szinten érdemes majd farmolni? (wot-ban T5 ugye, ahol szépen hoznak) Prémiumot majd egyszer vennék, de most még tudás híján nem indokolt mások játékát elrontani magasabb szinteken.

Az alapokat 1-2x kipörgettem, de az elmélet sokszor más mint a gyakorlat :)

Előre is köszi! :)

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #37250 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Kérdés
Én úgy látom 7es szinttől érhetők el a kapitányos dolgok
Német bb-ket érdemes megnézni, nekem nagyon bejöttek (igaz Bayerntől már eléggé szopat az rng, de még azzal együtt is jók)
Nekem egyébként 8as hajóval volt először mínuszos meccsem.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja chapo990 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: uBootVII

Oldalmegjelenítési idő: 0.392 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.