- Köszönetek: 332
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
BigiZe írta: Hali mindenkinek.
Most kezdtem ezt a játékot újra(6-os 7-es szintig már régen eljutottam 'Bétán'a wotot meg már több éve tolom)Lenne egy kérdésem.Hogyan lehet teljes képernyőre váltani a játékot?
leopardusz írta: manuális célzásnál te kell a rajt a kellő irányba állitsd, majd csak azután érdemes az alt-ot lenyomni, vagyis bombázóval pont szemből kerülsz, vagy hátulról, torpedóssal meg oldalról. alt-ot meg akkor nyomsz, mikor már egészen közel vagy s utolsó pillanatig rajta vagy a célon , hisz alt-al közvetlen közelről kell elengedni a terhet.
van egy másik lehetőség is, ráteszed az auto célzást a hajóra, megjelenik egy kör a hajó körül, azon tudod mozgatni, állitani a repcsik utját, h merről csapjanak le. Bombázóval pl szépen előre v hátra huzod a pontot, torpissal középre, s ő odavezti a gépet. Az utolsó pillanatban meg lenyomod az alt-ot s az ideális szögből engeded amit kell...
Remélem érthetően irtam le![]()
Szete58 írta:
Most kezdtem ezt a játékot újra(6-os 7-es szintig már régen eljutottam 'Bétán'a wotot meg már több éve tolom)Lenne egy kérdésem.Hogyan lehet teljes képernyőre váltani a játékot?
Bal felső menü/Beállítások/Grafikai beállítások/Teljes képernyő
BigiZe írta:
Szete58 írta:
Bal felső menü/Beállítások/Grafikai beállítások/Teljes képernyő
Hali.
Grafikai beállításokig eljutottam,de ott nem találom a teljes képernyőt
Valszeg én vagyok a láma,de nem találom....
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.