- Köszönetek: 0
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
ledgeri írta: Nem kell kikötőt váltani, hanem a Nemzet-tier-prémium választón (hajólista felett a kis tölcsér) kell kiválasztani.
Aktuális pachben módosult, előtte külön volt ARP és Dragon Pipahely.
Köszi a választ. Az a baj hogy kb 1,5 éve játszom a játékkal ugyanugy a tv-n de eddig nem volt baj a képpel.Aztán egyik napról a másikra elállítódott.Probáltam már azt is hogy uninstalláltam a játékot.Ez után 1 napig jo volt ugyanugy tiszta a kép a képernyőhöz igazítva minden.Aztán másnap ujra kitolta az egészet.Most is 1024x760 as a felbontás a játékban.Szóval nem értem......ledgeri írta:
Ott kezdődik a baj, hogy ez a két felbontás nem nem egy arányú így a lelógások jelentkeznek, vagy a kör nem kör lesz, másik, hogy ami nem natív felbontású, és nem egésszeres (pl UHD vs FHD) akkor ott a pixel nem egész pixelt fed miatt lesz homályos a kép, nincs mit tenni.gépészpocok írta: Képernyő beállítás problémám lenne.Asztali gépen játszok 101 cm-es samsung tv-re van kötve.A számitogép megjelenitése 1920x1080 as.A játékban ha ezt állítom be akkor minden szöveg kicsi alig olvasható.Eddig 1024x760as felbontással játszottam ahol minden nagy és olvasható volt.Most is erre állítottam be de a kép széle 1-2 centire kitolódott ugy hogy az nem látszik.Probáltam a felbontást állítani meg a képarányt is de semmi eredmény.Vagy homályosabb lesz a képi megjelenés vagy szép a kép de kicsi minden szöveg.Ha valaki tud segiteni vagy hasonloan nagy kijelzőn ,tv-n játszik az légyszi segítsan ebben.
Elöre is köszönöm.
Ha kicsik a betűk, akkor is próbáld 16:9-es képarányon játszani a játékot, mert a tv is nagy eséllyel az.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.