Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 7 hónapja #25357 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Kérdés

James Onedin írta: Vagy próbálkozz a virtuális memória növelésével, a google a barátod. :)

Köszönöm a segítségedet!...Bár nem vagyok az a kimondottan nagy Pc guru..de azért megpróbálom... ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #25358 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés

VIZIKANDÚR írta:

James Onedin írta: Vagy próbálkozz a virtuális memória növelésével, a google a barátod. :)

Köszönöm a segítségedet!...Bár nem vagyok az a kimondottan nagy Pc guru..de azért megpróbálom... ;)

Először a virtual c-t frissítsd.A virtuális memóriáról is van leírás a gugliban.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR

Több
8 éve 7 hónapja #25360 Írta: wotlajko
wotlajko válaszolt a következő témában: Kérdés
Ugyan ezt csinalja nekem is...Nekem azt mondtak hogy nem a gepem a hibas.Reklamaltam a boltban hiszen celiranyosan vettem a gepet.(1 honapja vettem,zsir uj,a WOT-hoz es a WOW-hoz). Mert ha nallam lenne a hiba mindig kidobna.De csak random dobal ki...(10 meccsbol 2-4 alkalom) illetve nem tolt be, 4-6 perc kesessel indul minden meccs. Wot megy gond nelkul.

Több
8 éve 7 hónapja #25362 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés
A Wow-s sajnos jobban fel zabálja a gépet.

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #25363 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Kérdés
Ezt a hiba üzenetet én is megkaptam párszor. A hiba oka a videokártya volt, szerencsétlen egy idő után felmondta a szolgálatot. A wot-tal hiba nélkül futott , a wows kiakasztotta, karácsonyra kapott a gép egy R7 360 as videokártyát és azóta nem volt ilyen gondom. Javaslom még , hogy nézd meg nincs -e frissebb driver a videokártyádhoz , mert az is csinálhatja.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja DragonZ által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, VIZIKANDÚR

Több
8 éve 7 hónapja #25364 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Kérdés

wotlajko írta: Ugyan ezt csinalja nekem is...Nekem azt mondtak hogy nem a gepem a hibas.Reklamaltam a boltban hiszen celiranyosan vettem a gepet.(1 honapja vettem,zsir uj,a WOT-hoz es a WOW-hoz). Mert ha nallam lenne a hiba mindig kidobna.De csak random dobal ki...(10 meccsbol 2-4 alkalom) illetve nem tolt be, 4-6 perc kesessel indul minden meccs. Wot megy gond nelkul.

Na úgy néz ki,hogy amit Onedin kolléga mondott az bevált...(nem akarom elkiabálni!)...De a 2015-ös verzióval Amit letöltöttem és telepitettem ..megszünt a probléma..nekem is csak a Random-ban csinálta...mentem egy próba csatát..és már nem kukacoskodott!!... :cheer: :lol: "Virtuális memoria frissitése"..ezt írtam be a keresőbe..és ott dobta ki azt az oldalt ahonnan letöltöttem a 2015-ös verziót..telepítettem,-és úgy látszik jó lesz...reménykedjünk benne... :P ;)

Oldalmegjelenítési idő: 0.414 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.