Csak egy gyors kérdés...

• Hellgor70
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 7 hónapja #25283 Írta: Hellgor70
Hellgor70 válaszolt a következő témában: Kérdés
Üdv.
Mit jelent az ha egy kapitány mellé azt írják, hogy.
pl.: Scharnhorst-re specializálódott....-vagy valami hasonló?
Történetesen megvettem, ezt a német "csodát" és a kapitányát gyorsan lecseréltem az egyik hajóm jól képzett parancsnokára.
De most nézegetek és ezt a szöveget látom a parancsnok alatt akit eredetileg a Scharnhorstra kaptam.
Jelent ez valamit vagy csak....
Kösz

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #25284 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
Csak nekem van olyas érzésem, hogy ebben a játékban nincs rossz hajó, csak pl. én nem tudom kihozni belőle, ami benne van? Azért ötölök ezen, mert sokszor olvasom, hogy ez meg az milyen szar hajó, ugyanakkor az emlékeim ködéből az lép elő, hogy az bizony vagy remek hajó, vagy az, hogy bizony tényleg pocsék, de akkor a nagyobbik/kisebbik fiam hogyhogy esküszik rá, s biza olyan dolgokat hoz ki belőle/belőlük, hogy ihaj! Meg csuhaj!?
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Több
8 éve 7 hónapja #25285 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés

Szete58 írta: Csak nekem van olyas érzésem, hogy ebben a játékban nincs rossz hajó, csak pl. én nem tudom kihozni belőle, ami benne van? Azért ötölök ezen, mert sokszor olvasom, hogy ez meg az milyen szar hajó, ugyanakkor az emlékeim ködéből az lép elő, hogy az bizony vagy remek hajó, vagy az, hogy bizony tényleg pocsék, de akkor a nagyobbik/kisebbik fiam hogyhogy esküszik rá, s biza olyan dolgokat hoz ki belőle/belőlük, hogy ihaj! Meg csuhaj!?

valahogy így lehet :)
KZoli erre a legjobb példa, olyan sebzéseket hoz ki egyes hajókból, hogy csak pironkodva nézem a sajátoméval összehasonlítva...
persze azért néha fordítva is megesik, hogy a többség szidja, nekem meg kedvencem volt (pl. Pensacola)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 7 hónapja #25286 Írta: BigaC

Hellgor70 írta: Üdv.
Mit jelent az ha egy kapitány mellé azt írják, hogy.
pl.: Scharnhorst-re specializálódott....-vagy valami hasonló?
Történetesen megvettem, ezt a német "csodát" és a kapitányát gyorsan lecseréltem az egyik hajóm jól képzett parancsnokára.
De most nézegetek és ezt a szöveget látom a parancsnok alatt akit eredetileg a Scharnhorstra kaptam.
Jelent ez valamit vagy csak....
Kösz

annyi, hogy az a kapitánynak a "saját hajója".
csak ugye a prém hajóba bárkit betehetsz ha egyezik a náció.

Több
8 éve 7 hónapja #25289 Írta: BigaC
Unokaöcsém elkezdené a WoWs-ot, névnapjára kapna tőlem egy prém hajót.
Mit javasoltok?
Elsőre egy Tier 5 Murmansk-ot néztem ki, de nyitott vagyok jobb ötletekre.

Több
8 éve 7 hónapja #25290 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Kérdés

BigaC írta: Unokaöcsém elkezdené a WoWs-ot, névnapjára kapna tőlem egy prém hajót.
Mit javasoltok?
Elsőre egy Tier 5 Murmansk-ot néztem ki, de nyitott vagyok jobb ötletekre.

Lehet, hogy hihetetlen, de én az első prémhajónak a tier 4 es japán bb-t vettem meg, abból a megfontolásból, hogy azt max tier 5 ig pakolja be. Én 100 valahány csatát mentem vele, mire meg lett a kongo , fuso , addig jól hozta a pénzt . Kellemes emlékek voltak vele .

Oldalmegjelenítési idő: 0.348 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.