Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #24877 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta: Azt ne mondjátok, hogy eltaláltam a dd-t, amitől ő meghalt és ettől lettem rózsaszín?

Nem mondjuk! :)

Nekem volt olyanom a múltkor, hogy a meccs után a sebzéseknél írta ki, hogy kit lőttem ki, és lettem rózsaszín... meglepett, mert nem emlékszem, hogy eltaláltam volna, visszanéztem: persze, hogy nem én voltam, a visszajátszásnál ki is írta, hogy az ellennél kicsoda lőtte ki... a végén mégis nekem adta a killt.

Nem reklamáltam, minek... volt vaj a fejemen, hisz tény, az elején, amikor már több perce ácsorgott ugyanott, picinyt kapott noszogtatásként, amikor visszafele hajóztam...ám jobb lesz leszokni az ilyenekről, majd igyekszem.

Amúgy meg szép az a szín, csak sajna hamar elmúlik. :whistle: :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #24878 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Mit foglalkozol vele szarul van kitalálva ennyi nem baj majd egyszer eltűnik én sokszor voltam már az nem fáj!

Több
8 éve 8 hónapja #24879 Írta: Pipi__
Pipi__ válaszolt a következő témában: Kérdés
Igen lehetséges mert velem is már megtörtént pont ugyanez,másodlagos elsüllyesztette,miközben egy enemyt lőtt rajta túl.Össze vissza szórása miatt elsüllyesztheti sajna.Gondolom ezért is van,hogy ki is lehet kapcsolni,bár én nem foglalkozom ezzel mert csak nagy ritkán fordul elő.Nem szoktam soha kikapcsolni a másodlagost.

Több
8 éve 8 hónapja #24882 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Én meg pont leszarom ha egy csapat annyira figyelmetlen hogy beúszik vagy bele fordul vagy közénk jön stb az ilyen gyökérnek úgysem vesszük semmi hasznát.

Több
8 éve 8 hónapja #24885 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Csak meglepett a dolog, annyira nem zavar, csak vígan kinézem 1-2 emberből, hogy kilőne emiatt a szín miatt.

Ilt az esetnél én mentem a dd mögé, mert másfele nem igen tudtam menni, ágyúim balra néztek, ellen meg balra volt, csak a dd füstöt húzott és megállt.

Több
8 éve 8 hónapja #24889 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
az előfordulhat, h a másodlagos tüzérséged sebez meg csapattársat? Elvileg elég nagy a szórásuk...

Oldalmegjelenítési idő: 0.365 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.