Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #24742 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
amúgy szerintem kezdőként a cirkálók jók, azokból is elsőnek a japánok, ahogy más is javasolta :)
aztán lassan elkezdeni a többi ágat és úgyis kiderül, mi fekszik/marad fenn a vízen a legjobban :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: tibi144

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #24743 Írta: tibi144
tibi144 válaszolt a következő témában: Kérdés
én a csatahajokon gondolkoztam..,,persze annyira kezdo vagyok ,h még a játékot sem toltottem le :lol:

Több
8 éve 8 hónapja #24744 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés

tibi144 írta: én a csatahajokon gondolkoztam..,,persze annyira kezdo vagyok ,h még a játékot sem toltottem le :lol:

Szerintem is jól jársz a cirkálóval,mert azzal nem teljesen vagy a társaidra utalva.Természetesen húzhatod a csatahajókat is,nagy pofont tudnak adni.De az esetek nagy részében lángolni fogsz,a társaid meg nem segítenek. :) Én javaslom még a japán romboló ágat is.

Több
8 éve 8 hónapja #24745 Írta: tibi144
tibi144 válaszolt a következő témában: Kérdés

James Onedin írta:

tibi144 írta: én a csatahajokon gondolkoztam..,,persze annyira kezdo vagyok ,h még a játékot sem toltottem le :lol:

Szerintem is jól jársz a cirkálóval,mert azzal nem teljesen vagy a társaidra utalva.Természetesen húzhatod a csatahajókat is,nagy pofont tudnak adni.De az esetek nagy részében lángolni fogsz,a társaid meg nem segítenek. :) Én javaslom még a japán romboló ágat is.

Koszonom! Most indítottam a letoltést!
Megprobálom a japán cirkálokat aztán kiderul,h rá-e érzek! :woohoo: Van egy érzésem,h tank-al játszani konnyebb :lol:

Több
8 éve 8 hónapja #24746 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Ez komolyabb játék, az kétségtelen. De nem rosszabb, ezt elhiheted ;) Egyesek szerint sőt... :whistle:
Indulásból több üres kikötőhelyed lesz, kezdd el a japán cirkálókat, a német cirkálókat meg a japán csatahajókat (v esetleg megvárhatod a német csatahajókat, mostanában kell érkezzenek) ;) Hogy megizleld hogyan kell irányítani, vezetni több hajótipuson is

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #24747 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
Japán cirkáló ág tier 6 ig :

Ha ilyen eredményt produkálsz akkor ráéreztél ! ;) :P :woohoo:

Furutaka a leggyengébb láncszem...
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja PzPuma által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.376 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.