Csak egy gyors kérdés...

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #23591 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés

BigaC írta:

leopardusz írta: Hányas szinten vagy rankedben? :P Ja, 11. Ne aggódj, amig eléred a 10es, esetleg a 9est, még megjárod előtte a 12t is egykétszer, s akkor majd egálban lesznek a győzelmi statok... :whistle: :lol:

érdekes hajónként figyelni a győzelmi arányt, számomra meglepő volt az erdmény, pl a DDvel krtikán aluli a winrátám, pedig biztos voltam benne, h jól teljesitek... :whistle:

9 biztos nem lesz. már most érzem, hogy kb ez a szintem. talán a 10-es összejön még.
most még úgy érzem, tudok segíteni, 10 felett már a profi kategória jön és csak ballaszt lennék :)

Dehogyis én is eljutottam 5-ig pedig a profitol messze vagyok.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #23592 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
szerintem te profi vagy, nem kell szerénykedni :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

Több
8 éve 9 hónapja #23593 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés

leopardusz írta: Hányas szinten vagy rankedben? :P Ja, 11. Ne aggódj, amig eléred a 10es, esetleg a 9est, még megjárod előtte a 12t is egykétszer, s akkor majd egálban lesznek a győzelmi statok... :whistle: :lol:

érdekes hajónként figyelni a győzelmi arányt, számomra meglepő volt az erdmény, pl a DDvel krtikán aluli a winrátám, pedig biztos voltam benne, h jól teljesitek... :whistle:

amúgy már csak a Shchors-ot viszem ranked-re, abból tudom kihozni a legjobbat.
a DD nekem is gyenge átlagban, de valószínűleg azért, mert benne van a sok szovjet DD próbálkozás, mire rájöttem, mit is kéne csinálni :)
(pedig hajó szinten a Kamikaze a legjobb nálam, csak hát az a szovjet dd ág....)

Több
8 éve 9 hónapja #23658 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Kérdés
A hajók adatainál a hull és armor ablakot (survivere) lenyitva van a csatahajóknál egy ilyen valami érték, hogy " Torpedo protection......Demage reduction!" Na most ez messze a legmagasabb a NM-nál, szám szerint 42%, de pl a Coloradonál meg a legratyibb 12%!!! A Montanananek meg 32%!

Na most ami oda van írva azt értem, de...és ez itt a lényeg: mihez képest 42% pl a NM?!?! Mert ha a saját tierjéhez képest ennyivel csökkenti a sebzést az armor akkor pl a Colorado papírhajósága érthető! De a torpedó "protection"-t hogy kell érteni?!?! :unsure:

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #23659 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Kérdés
Szerintem úgy, hogy a torpedó sebzését csökkenti, illetve a vízbetörés valószínűségét a megadott értékkel. Gondolom én. :dry: Akkor már értem, hogy miért szerzek több detonation medált Coloradoval, mint Gnevnyvel.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Acetil_coenzim_A által.

Több
8 éve 9 hónapja #23738 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Mit kellett volna csinálnom ebben az erődős harcban? annyira meglepet, hogy hirtelen azt sem tudtam mi a helyzet. többször is meglőtt és nem is kicsit. Mi itt a helyzet?

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.516 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.