- Köszönetek: 1654
de mi volt az ok, mi volt a megoldás?Acetil_coenzim_A írta: Köszönöm szépen! Megoldódott.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Eper írta: Sziasztok, már megint egy kapitány skillezési kérdés...orosz cirkáló (murmanksban van a koma de lvl 7-8 szinten ezt használnám már a többinél (egyszerűen nem találok értelmest leírást melyik hajótípushoz melyik a leginkább jó skillezés) Jó angolul is csak nem vitafórum legyen ( mert azokban veszek el , nem értem mikor ki miért köt bele bizonyos dolgokba) köszi, ha tudtok segíteni:) De ha ti sem találtatok ilyet akkor ez van:
Eper írta: Sziasztok valami ilyen jellegűre gondoltam, csak kis saját tapasztalattal kiegészítve pl a német 5-6 cirkáló kicsit más skillezést igényel mint a 7 ...
--http://menzgaming.com/worldofwarships/world-of-warships-articles-guides/world-of-warships-captain-skills-guide/-- ha ezt nem lehet így megosztani sry nem nagyon szoktam linkeket adni (direkt tettem elé mögé kötőjelet)
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.