Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 9 hónapja #23486 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés

Acetil_coenzim_A írta: Köszönöm szépen! Megoldódott.

de mi volt az ok, mi volt a megoldás? ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #23488 Írta: Eper
Eper válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok, már megint egy kapitány skillezési kérdés...orosz cirkáló (murmanksban van a koma de lvl 7-8 szinten ezt használnám már a többinél (egyszerűen nem találok értelmest leírást melyik hajótípushoz melyik a leginkább jó skillezés) Jó angolul is csak nem vitafórum legyen ( mert azokban veszek el , nem értem mikor ki miért köt bele bizonyos dolgokba) köszi, ha tudtok segíteni:) De ha ti sem találtatok ilyet akkor ez van::)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Eper által.

Több
8 éve 9 hónapja #23489 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Kérdés

Eper írta: Sziasztok, már megint egy kapitány skillezési kérdés...orosz cirkáló (murmanksban van a koma de lvl 7-8 szinten ezt használnám már a többinél (egyszerűen nem találok értelmest leírást melyik hajótípushoz melyik a leginkább jó skillezés) Jó angolul is csak nem vitafórum legyen ( mert azokban veszek el , nem értem mikor ki miért köt bele bizonyos dolgokba) köszi, ha tudtok segíteni:) De ha ti sem találtatok ilyet akkor ez van::)

www.wows.hu/index.php/faq/item/50-kapita...tsegek-es-fejlesztes

Igazából nem csak típus, hanem hajó kérdése is szerintem. Attól függ hova viszed, milyen céllal (Nagatora pl én másodlagos fegyverzetet erősítek AA-vel szemben ranked céljának megfelelően, randomban meg inkább légvédelem/túlélési képesség)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 9 hónapja #23507 Írta: Eper
Eper válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok valami ilyen jellegűre gondoltam, csak kis saját tapasztalattal kiegészítve pl a német 5-6 cirkáló kicsit más skillezést igényel mint a 7 ...
--http://menzgaming.com/worldofwarships/world-of-warships-articles-guides/world-of-warships-captain-skills-guide/-- ha ezt nem lehet így megosztani sry nem nagyon szoktam linkeket adni (direkt tettem elé mögé kötőjelet)

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #23508 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Általában ugyanolyant igényel egy vonal, általában. De mivel a kapitány költözik mind nagyobb és nagyobb szintű hajókra, a skillek ugyanazok lesznek, szóval jól kell megválasztani őket. Gondolom nem akarod mindegyik szinten ujraosztani a pontokat...

amugy nem hiszem h a 6os meg 7es német cirkálókra más más skill kellene
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja leopardusz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Eper

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #23509 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Kérdés

Eper írta: Sziasztok valami ilyen jellegűre gondoltam, csak kis saját tapasztalattal kiegészítve pl a német 5-6 cirkáló kicsit más skillezést igényel mint a 7 ...
--http://menzgaming.com/worldofwarships/world-of-warships-articles-guides/world-of-warships-captain-skills-guide/-- ha ezt nem lehet így megosztani sry nem nagyon szoktam linkeket adni (direkt tettem elé mögé kötőjelet)

Mindig a célt nézd, hogy amelyik hajót el szeretnéd érni arra mit tennél. Én ezeket használom Yamaton, Zaon és Fubukin(majd ha egyszer lesz shimakaze)

Yamatonál légvédelem meg túlélési képességre mentem rá. Számomra nem fontos hogy lássam lőnek-e rám vagy spotolva vagyok-e úgyis mindig lőnek rám és mindig spotolva vagyok :pinch:

pl Nagatonál annyi lesz a különbség nálam, hogy az 5. sorból én a másodlagos ágyúk pontosságát fejleszteném, mert az rankedre van, ott elég sok a közelharc, plusz a legjobb másodlagos ágyúkkal rendelkezik a szintjén, de még talán feljebb is.

Zaonál rejtőzködés, mert nem raktam rá a távolság növelőt, így festéssel 9.7 km a spot távolság és megtudom szórni az ellent AP-val mielőtt spotolna,aztán töltök HE-t.

DD-ben annyira nem vagyok otthon, de az 5. sorból mindenképpen a rejtőzködés,a 4-ből én a HP buffot tettem fel, nem a lőtávnövelőt, mert japán DD-k nem az ágyúikról híresek, viszont papírok, jól jön a plusz HP.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Nik0nosz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Eper

Oldalmegjelenítési idő: 0.399 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.