Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16926 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

SirHiggins írta:
Nem értem honnan jön nálad ez a magas ló, de biztos valamit nagyon tudhatsz, ha mást alpári módon kioktatsz.

Te kezdesz el nekem írni olyan stílusban hogy DE MINDEGY és meg te ágaskodsz főleg hogy nem neked válaszoltam? Gondolkodj el uram.

Látom még most sem érted az angol leírást ezert másoltam be a magyart.

Ugyanis a sepcko festés az állandó festésen BELÜL egy kategória.

Ha ezt nem érted akkor az már a te bajod uram.

Az új verziótól minden állandó álcafestés (beleértve a prémium hajókét is) bónuszt fog adni a rejtőzködésre és az ellenséges ágyúk szórásának növelésére is.

A speciális álcafestések (Halloween/Ranked/Újévi festés) ugyancsak mindkét tényezőre hatással lesznek é bónuszt adnak majd rájuk. {értsd előző pont, ugyanis ezek is állandó álcafestések}

A kifejleszthető hajók állandó álcafestése {mert már ilyet is tettek be} a javítási költségeket is csökkenteni fogja (10%-kal tier 9-ben és 5%-kal minden más tierben).{értsd a többi extrán felül}

MILYEN EGY ALPÁRI ALAK VAGYOK HOGY MEG MINDIG NEKED MAGYARÁZOM HOGY MEGÉRTSD AZT AMIRE KÍVÁNCSI VAGY!
Remélem nem lesz senki ilyen alpári veled és nem magyaráz el semmit ha nem értesz valamit.

De még mindig nem értem ha NEM NEKED írtam először, akkor miért kezdesz belém kötni? Csak simán trollkodni akarsz ezek szerint.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja AtuqShaman által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #16928 Írta: SirHiggins
SirHiggins válaszolt a következő témában: Kérdés
Attól függetlenül, hogy kinek írtál először -nem tudom, hogy az miért is releváns- még nem kell lekezelően írogatni ahogy tetted.
Én annyit kérdeztem, hogy a kifejlesztendő hajók állandó álcafestése (ami nem halloween stb.) milyen, ill. milyen hajóknak van, ennyi.
(Az, hogy logikailag mi értelme van egy halmazról más-más néven ugyan azt leírni a notesban az akkor más kérdés)
Egy 'de mindegy' a te olvasatodban valami pejoratív jelentéssel bír vagy wtf? :lol:

Több
8 éve 8 hónapja #16930 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Én úgy emlékeztem ,hogy sima hajókra is van ilyen álcafestés, de akkor csak 1 körre lehet venni? O.o
Jó, hogy nem használok festést (max dd-n használnám, a +credit/xp-s más lenne)

Több
8 éve 8 hónapja #16932 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

SirHiggins írta: Egy 'de mindegy' a te olvasatodban valami pejoratív jelentéssel bír vagy wtf? :lol:

Abban a formában használják igen, ezért félreérthető ha te nem úgy gondoltad.

Grievous írta: Én úgy emlékeztem ,hogy sima hajókra is van ilyen álcafestés, de akkor csak 1 körre lehet venni? O.o
Jó, hogy nem használok festést (max dd-n használnám, a +credit/xp-s más lenne)

Azt hittem én is, hogy lesz rendesen állandó-állandó ezer dubloon-ba kerülő festés, de csak az 50-eset láttam egyelőre, ami csatánként van ha jól emlékszem. Ha csatánként van, akkor pedig miért az állandó festéseknél említik? Ha állandó akkor pedig hibára gyanakszom hogy CSAK 50 arany lenne. :D

Több
8 éve 8 hónapja #16933 Írta: SirHiggins
SirHiggins válaszolt a következő témában: Kérdés
Azért is merült fel bennem a kérdés, mert azt hittem az lesz az állandó, de aztán rájöttem, hogy nem :pinch:
Lehetne hajónként történelmi festés, állandóra, aranyért...

Több
8 éve 8 hónapja #16935 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
Van. Iowára írtam is: 4K arany, a többiről meg ír majd más.

Oldalmegjelenítési idő: 0.439 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.