- Köszönetek: 2295
Fujipapa írta: Sziasztok!
Játszik már valaki a Hindenburgal??? Mert most lehetőségem lenne megvenni free Xp-ért, úgy hogy ugranám a Roon-t!
Kinek mi a véleménye???
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Benign_Wolf33 írta:
A Dmitri Donskoi külsőre engem megfogott. Milyen stílusban jó? Mert TS-en szidják nagyon azt a szexi porcelán testét.Imre777 írta: Én szidtam a Dimit. az elején, de hallgattam a szakértők szavára és elkezdtem a tanácsolt stílusban játszani vele és egész megkedveltem. Az egész Orosz ág óvatosabb játékot igényel mert ha egy szigetről egy falevelet rád fúj a szél, máris oda a hp fele. (kivétel a Moszkva). Ibuki és az egész japán ág sokkal univerzálisabb, támadóbb stílust is felvehetsz vele. Most a Baltimorral szenvedek (valaki tanácsolhatna valami okosat), szó szerint utálom, még egy Myokotól is félek ha szembejön.
A Roon-ról pedig: Úgy tudom a T9 cruiser kategória királya. Bár nem játszottam vele, se a cirkálókért nem rajongok. Viszont a kolléga Ibukit annak ellenére, hogy cirkáló nagyon szeretem.
Én sem kaptam 1 darabot sem,de ezt nem kellene ennyiben hagyni szerintem...Kzoli írta: Én sem kaptam semmit pedig járna néhány száz darab de ez van megszoktam már.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.