Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 7 hónapja #26521 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
A Dimitrijnek nagyobb az kalibere is, nem?
Vagy ez nem nagyon jelentkezik plusz sebzésben?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #26522 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés
Nekem még nincs,de jelentkeznie kellene...

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 7 hónapja #26523 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Kérdés

Imre777 írta: Most a Baltimorral szenvedek (valaki tanácsolhatna valami okosat), szó szerint utálom, még egy Myokotól is félek ha szembejön.

Én is azt tolom még, hiányzik még néhány 10K XP a T10-hez. Nem egy könnyű eset a kicsike. A citadella találat hangját sokat fogod hallani, akárhogy forgatod a hajót, egy IOWA pl. bármikor bárhonnan lő neked egyet. Úgyhogy érdemes vele viszonylag nagy távolságot tartani, és olyankor piszkálni az ellent, amikor nem veled foglalkozik éppen.

A hajónak jó a rejtőzési képessége, ezt érdemes kihasználni (én kapitányi képességgel és modullal is ezt fejlesztettem) Elég fürge ahhoz, hogy a BB-k nagy távolságból érkező sorozatait ki tudja manőverezni.

Általában úgy használom, hogy megközelítem az ellenséges hajót amennyire tudom (és imádkozok, hogy egy repülő vagy DD ne spot-toljon) aztán amikor az észlelési határhoz érek befordítom oldalra, és mehet a salvo. Ha nem foglalkozik velem, akkor simán oldalazok neki, de ha látom hogy felkeltettem az érdeklődését akkor fordulás, és hátrafelé lövöldözve / szögelve próbálok kereket oldani. Ha nem lősz ilyenkor akkor pár másodperc alatt el lehet tűnni az ellenség szeme elől, és indulhat újra a móka.

Több
8 éve 7 hónapja #26524 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
De számít csak az a probléma, hogy cserébe rosszabbul fordul, ezért kell rá a steering gears, és még pluszban az újra töltési idő is megnövekszik. Azonban mikor beviszi a találatot többet sebez és jobban gyújt. A felemás az benne, hogy a Moszkva gyorsabban tölt lényegesen nagyobb kalibert, igaz nincs torpedó. Ott viszont cserébe nagyon gyenge a rejtőzködés.

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #26525 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Kérdés
Szeretnék a tesztszerverre jelentkezni de állandóan az orosz oldalra jutok, ott meg nem jó az eu-s reg.
Valaki játszik tesztszerveren, mi a megoldás, hogy kell elkezdeni játszani ?
(tmage, köszi a tanácsokat, én is valami ilyesmire gondoltam, csak nagyon szarok az ágyúi)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Imre777 által.

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #26527 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés

Imre777 írta: Szeretnék a tesztszerverre jelentkezni de állandóan az orosz oldalra jutok, ott meg nem jó az eu-s reg.
Valaki játszik tesztszerveren, mi a megoldás, hogy kell elkezdeni játszani ?
(tmage, köszi a tanácsokat, én is valami ilyesmire gondoltam, csak nagyon szarok az ágyúi)

Én is letöltöttem,bár nekem fenn volt a gépemen,csak frissítette.Minden hajóhoz ad egy 15 pontos kapitányt,és 30000 aranyat,meg 8 nap prémet.Viszont nem látok prémhajót,pedig a Scharnhorstot teszteltem volna.Próbáld meg itt.A Sign up-nál regisztrálj,alatta meg ott van a get the test client,ott tudod letölteni. : worldofwarships.eu/en/content/pt-guide/
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja James Onedin által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.415 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.