- Köszönetek: 1602
SirHiggins írta: Az meg egy kicsit furcsa, hogy egy hajós játéknál az időjárásnak -ha már beleteszik- csak grafikai hatásai legyenek... még jó, hogy kicsit sem volt hatással a
tengeri hadműveletekre az időjárás...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Fujipapa írta: pl: Nézd meg ezeket a "gyerekes hajókat" És itt senkit sem szeretnék megsérteni! Bocs mindenkitől!
Mi is a nevük? ARP Kongo megy Myoko... Egyszerűen a hideg ráz mikor meglátom, vagy meghallom a béna sivítását a kapitánynak nevezett beteg elme szülötte szörnyszülötteknek.
Én tudom, hogy mögötte egy kultúra egy jól felépített történet van.... Mindegy! Ez az Én véleményem!
BigaC írta:
Fujipapa írta: pl: Nézd meg ezeket a "gyerekes hajókat" És itt senkit sem szeretnék megsérteni! Bocs mindenkitől!
Mi is a nevük? ARP Kongo megy Myoko... Egyszerűen a hideg ráz mikor meglátom, vagy meghallom a béna sivítását a kapitánynak nevezett beteg elme szülötte szörnyszülötteknek.
Én tudom, hogy mögötte egy kultúra egy jól felépített történet van.... Mindegy! Ez az Én véleményem!
Egyáltalán nem vagyok anime rajongó/a Final Fantasy filmem kívül nem is láttam mást, de mondom ezt az Ars Novát kíváncsiságképp lehúzom. Egész jó kis sorozat, jó tengeri csaták vannak benne. A vinnyogó csajokra is benne van a magyarázat, az egyik részben ugyanezt megkérdezi az I-401 egyik (férfi) tagja, a válasz pedig ez: a ti nyelveitek többségén a hajók nőneműek, ezért a mental modellek mindegyike nő
Mondjuk ezen nem veszünk össze!Trucker39 írta:
Gizmo írta: Én imádom a hadihajókat!
Hogy velük játszhatok, nekem az a fűszer!
Akkor csak fogyaszd fűszer nélkül. Ugyis mindent nyersen esztek.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.