ARPEGGIO küldetések

Több
8 éve 3 hete #28379 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Hát, credit jöhet felőlem, legalább B)

Majd a Haifurira leszek kíváncsi (High School Fleet), hogy mit akarnak behozni, Hieit? A dd-nket? (most felejtettem el a nevét, Yamakaze? XD) Musashit? Habár ha arpot se hozták be, akkor nem hiszem ,hogy ezt lenne majd.

Meg annak jó, hogy aki megszeretné szerezni valamiért, az betudja az egészet gyüjteni, volt elgé ideje az embernek az első küldi sorozat óta ,hogy szerezzen magának egy t9-es hajót (ja, júli óta vagyok , 2-3 hónapot hagytam ki és nincs 10-esezm XD)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hete #28382 Írta: Tavaszi89
Tavaszi89 válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések

leopardusz írta: mi a jó bánatnak kinálják most fel nekünk az összes Árpa hajót? H mindenkinek meglegyen az összes s utána esetleg kezdődnek vmi eventek, missziók ezeknek a ferdeszemű hajóknak is, mint pl a halloweenes?

Év végén lejár a szerződés, így gyorsan ki kell hajigálni az összeset ami megmaradt.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Több
8 éve 3 hete #28383 Írta: lordtripitz2
lordtripitz2 válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Ha már meg van az az ARP hajó amit most újra megcsinálsz akkor megkapod a kikötőhelyet ingyen meg.
A kapitányt meg be rakja tartalékba. Helyet nem fog elvenni a barakkban vagy a kocsmában.

Több
8 éve 3 hete #28394 Írta: szabi62
szabi62 válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Meglett az első ARP küldetés ( mind a 4 ARP BB megvan már ezer éve + 3 db ARP Myoko is)

hát kredit az 0, azaz ZERO ... kikötőhely +1, .... 6 skilles kapitány és ennyi.

Több
8 éve 3 hete #28397 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Nekem is megvolt az összes Kongo: Kongo,ARP Kongo,ARP Kirishima,ARP Hiei,ARP Haruna.
Volt most 3 millio kreditem,meglett az első: "Small Fleet of Fog" küldetés (1 milliónyi sebzés).

Erre lényegében ad 1 szabad kikötőhelyet,illetve a 7 skill pontos képzettségű kapitányomat kirakja tartalékba, és a 6-os skill pontos nyeremény kapitányt berakja az eddigi ARP Kongoba. Magyarul a "nyeremény" ARP Kongo helyett semmi kreditet nem adott, csak kaptam egy kapitányt+1 kikötőhelyet... :unsure:

Mellékletek:

Több
8 éve 3 hete #28399 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
De a kikötőhely az nem csak a jokozunában látszik (v hogy hivják azt a japán kikötőt)? :unsure:

Oldalmegjelenítési idő: 0.243 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.