ARPEGGIO küldetések

Több
8 éve 2 hete - 8 éve 2 hete #28598 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Megőszülve, rekedten, idegrendszeri károsodással (lsd dühöngő topik) de megvan:

Már csak 2 küldi van hátra(110torpedó és 15 orosz hajó...) de egy hétre levonulok tier 4-be.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hete PzPuma által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 2 hete #28600 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Grat

Én az idegeimet kicsit megkímélem, meg az egész napomat nem a wows-szal akarom tölteni ,így kényelmes 20/50-nél tartok

A szovjet hajó az jó kérdés. Az egyik meccsen beszélgettek ezekről a küldikről, mert az egyik hajónk egy Takao volt. Azt mondta a srác, hogy német bb, oszt másodlagossal vadászni a szovjet dd-ket. Másodlagost is kérdezték tőle, ehhez i németet írt, én írtam ,hogy izumoval csináltam ,majd írta, hogy amagival is lehet.
Amagival mentem és wtf

Meglett a másodlagosokkal az 500 találat az emlegetett szamárral :D
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: PzPuma, DragonZ

Több
8 éve 2 hete #28602 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések

Grievous írta: Én az idegeimet kicsit megkímélem, meg az egész napomat nem a wows-szal akarom tölteni ,így kényelmes 20/50-nél tartok

Hidd el én sem egész nap kockulok :) dolgozom, család stb ;)
Viszont mivel van 6 db tier9es hajóm amit húzok így jött össze.(egyedül csak a angol cirka van kis tierben amit fejlesztenem kell)

Több
8 éve 2 hete #28603 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
6db-bal más a tészta :D Nekem csak 2 t9-esem van, amit húzni kéne, Izumo a végénél jár legalább (10k a hölgyig, de lovém nincs, WG RNG-je nem adott nagy pénzes páncélszekrényt a napi 2 ládák során eddig). Ibukit meg nemrég vettem.
8-asból szerencsére van elég: Amagi, Fubuki, Hipper

mostani tempóval hó közepére/ második felér letudom, csak a szovjet hajók kilövése.... szerencse, hogy britet nem kérnek, magas tierben azt se látom gyakran.

Több
8 éve 1 hete #28754 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Hello!

Erdeklodnek hogy ez mi mert meg nem sikerult rajonnom... Megcsinalom a kuldetest, ott van lent a sorban pl. most egy ARP Haruna, de ha raklikkelek nincs semmi, se hajo nem jelenik meg a kikotoben, semmi. Tulajdonkeppen mi ez?!

Több
8 éve 1 hete #28756 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Na igen a Takao-ért való küzdelem... 27/50
Az ember azt hinné, hogy 6 db T8-assal, 1 db T9-essel, és 2 db T10-essel könnyű lesz :woohoo: ..... meg egy frászt..... tegnap 16 meccsből összesen 4-et nyertem :( , amiből az első meccsem az t7 volt..... no comment, éljenek a T8+ csapattagjaim..... amikor Yamato-val azon kapod, hogy eltelt a meccsből 6 perc és már csak te vagy egyedül a mögötted kempelő-menekülő CV-vel....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99, DragonZ

Oldalmegjelenítési idő: 0.274 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.