- Köszönetek: 1488
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
deaxus írta: Na,ezt a Prinz Eitel csatahajót sem kell megszereznem.Csak bizonyos hajókkal lehet teljesíteni a küldisorok végét,és persze nekem abból három el sincs kezdve.
Amúgy korrektnek tartom a feltételeket,már csak a küldetések ne legyenek szívatósak.
deaxus írta: Na,ezt a Prinz Eitel csatahajót sem kell megszereznem.Csak bizonyos hajókkal lehet teljesíteni a küldisorok végét,és persze nekem abból három el sincs kezdve.
Amúgy korrektnek tartom a feltételeket,már csak a küldetések ne legyenek szívatósak.
deaxus írta: Aha,értem.Így egészen más a leányzó fekvése.
Köszönöm az infókat.
Itt jön elő ismét,amit Hadjuk kapitány régebben írt: jó lenne ha magyarul lenne ez az egész,mert én ezt fordítottam le.
Bár így sem valószínű,hogy sok időt akarok szánni rá,mert tegnap óta Subnautica fan lettem.Az most nagyon leköt.
Ha érdekel valakit,most ingyen megszerezhető bárkinek,aki csinál egy fiókot az Epic Gamesnél.Dec 27-ig él ez a lehetőség.
Palánta írta:
deaxus írta: Aha,értem.Így egészen más a leányzó fekvése.
Köszönöm az infókat.
Itt jön elő ismét,amit Hadjuk kapitány régebben írt: jó lenne ha magyarul lenne ez az egész,mert én ezt fordítottam le.
Bár így sem valószínű,hogy sok időt akarok szánni rá,mert tegnap óta Subnautica fan lettem.Az most nagyon leköt.
Ha érdekel valakit,most ingyen megszerezhető bárkinek,aki csinál egy fiókot az Epic Gamesnél.Dec 27-ig él ez a lehetőség.
Jó is a Subnautica 1-2 végigjátszásra, de utána nekem már nem tudott újat mutatni. Így mellette bőven volt időm itt hajókázni. És lehet neked is érdemes, már csak a hópihés event miatt is. Nem kevés szén gyűjthető amiből lehet hasznos hajókat vásárolni és még csak nem is kell meggebedni a farmolásában.
Jaja,azt a hópihés témát megcsinálom,az tényleg ajándék,de a németes event az bőven felejtős lesz nekem.
Amúgy szerintem nagyon kevés játék van,ami 1-2 végigjátszás után mutatna valami újat.Nekem most új a Sub,és képes volt órákra a gép el szegezni egyhuzamban,ami nálam nagy szó.Hiába..öregszik az ember.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.