- Köszönetek: 2295
James Onedin írta: A mellékelt képen láthatod vele a statomat.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Nem is mondtam neveket.....Mondjuk az tény hogy fun faktor az nem sok van az Alabama esetében....HUNknight írta:
James Onedin írta:
Nekem van Alabamám.Nem tartom rossznak,de nem régiben itt majdnem le oltottak miatta.A légvédelme jó,és közelről nagy pofont tud adni.A mellékelt képen láthatod vele a statomat.Doktoruur írta: Srácok! Az Alabamáról és a König Albertről van valakinek infója? Milyen hajók, mennyire és miben jók? Hátrányok? Illetve a FUN faktora mekkora? Sűrűn vannak a shopban? Köszi előre is!
Nem oltott is senki senkit csak elmondtuk a véleményünket és tapasztalatainkat.
Doktoruur írta: Köszönöm mindkettőtöknek! Láttam valahol, hogy az Albert megvehető aranyért is. Ez igaz? És ha igen, akkor ez mindig elérhető, vagy csak néha?
sgt_dog írta: Igaz csomagban,de jelenleg mindkettő bent van a bótban:)
Tegnap egy külföldi fórumra tévedtem.Egy játékos szidta a WG-t,hogy azt hiszem ezt a hajót az Orosz szerveren szinte mindenki megkapta ingyen,az EU szervert meg állandóan fejős tehénnek nézik....Grievous írta: Némi hír Gangutról/Oktyabrskaya Revolyutsiya-ról
thearmoredpatrol.com/2017/07/01/wows-qa-1st-july-2017/
Nekem így elsőre az 50 win, 300k dd damage tűnik nehézkesnek, habár ha valóban lehet Coopban is csinálni, így nem lesz vészes (azért ott egy meccs gyorsabban lemegy, mint randomban, nem?)
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.