Prémium csatahajók

Több
7 éve 4 hónapja #41364 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Van olyan, akinek megvan az Arizona és a Dunki is? Kíváncsi lennék arra, hogy ő melyiket tartja jobb választásnak (ha lehet indoklással) a küldetésekre (játékmód), rankedra és FUN csatákra. Köszi!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 4 hónapja #41365 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Nincs sajnos. Míg jelentkezik valaki, nézegess videókat.

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Doktoruur, Jaszon

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja #41366 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Doktoruur írta: Van olyan, akinek megvan az Arizona és a Dunki is? Kíváncsi lennék arra, hogy ő melyiket tartja jobb választásnak (ha lehet indoklással) a küldetésekre (játékmód), rankedra és FUN csatákra. Köszi!

még egy kis video
ez a francia csoda ez meg www.twitch.tv/videos/159458490?t=03h10m11s ez meg az Arizona mindkettö ledgeri kollégától már ha nem sértem meg vele
Utolsó szerkesztés: 7 éve 4 hónapja vcsaba1968 által.

Több
7 éve 4 hónapja #41367 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Uhh köszi B) Bár nem egy klánrepoortos részt kellett volna bebiggyeszteni :evil:

Doktoruur írta: Van olyan, akinek megvan az Arizona és a Dunki is? Kíváncsi lennék arra, hogy ő melyiket tartja jobb választásnak (ha lehet indoklással) a küldetésekre (játékmód), rankedra és FUN csatákra. Köszi!

Megvannak, mint példáim is mutatják.

Az Arizona nekem a sok ágyúja miatt tetszik (tiertársaihoz mérten), és mert fordulékony, ha ráérzel az utolsó pillanatra, mikor is kell fordulnod, simán lehet vele szituációkat kerülni, vagy beléjük ugrani meglepetés szerűen. Tankos, new mex utánérzés, igazi csatahajó feeling, és a torpedóvédelme is jó. Egyetlen egy alkalommal volt, hogy O.O ez mi volt, mikor szemből bekaptam egy warspite lovedéket, és fél HP-t vesztettem... Hibája, hogy lassú, aki akar felér rá, néha elkések vele az első salvoval, de ha már pozícióban vagyok, akkor OK, bár inulása, és lassulása is picit nehézkes.... már 17 pontos Steven kapitány van rajta nálam alap tornony bónusszal.

"Dunki": Ládából nyitottam, pont akkor mikor meg akartam venni, szóval valamennyire szerencsés szívcsücsök. Előnye, hogy gyors, és jól tud reagálni az eseményekre, fordulékony, és az ágyújai is kb (még skilltelen kapitánya van). A toronyelosztásnak egyik előnye, hogy nem kell azon bajlódni, hogy hány toroy tud célra lőni, mert általában (nem szigere állva, túl rajta lőve) igen, vagy nem. Mivel jól mozog meneküléskor is használható. Baja a hossza, és az általános BOW-in -ségből adódó általában állás, amikor egyszer el kell indulni, és fordulni és tudod, hogy kapsz... de az is figyelemmel megúszható. Ja meg látható AF.. de még skill nélkül.

Összességében, ranked évad hatása alatt az Airozona mindenes. A Dunki-t meg inkább hp-ban nála kisebbek ellen érzem erősnek, bár közelharcban az a 8 cső tud bántani akárkit... Mivel az egész játék RNG-vel fűszerezett véletlen választások sora, így nem tudom különösebben ajánlani eggyiket sem a másik ellen. Ha tetszett a New Mexiko, akkor az Arizona! Ha valami egyedibbre vágysz akkor meg a francia.

Magamtól ennyit tudok, ha van valami speciálisabb szituációs kérdésed, akkor állok rendelkezésre!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968, Doktoruur, Jaszon

Több
7 éve 4 hónapja #41368 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Köszönöm az értékeléseket, szuper volt. A döntés ezért is volt nehéz, mert tetszik mindkettőben az, amit leírtál. Hiába néztem videókat, valahol mindenkinek más a stílusa. Viszont ami könnyebbé tette a döntést az ez:

"Tankos, new mex utánérzés, igazi csatahajó feeling, és a torpedóvédelme is jó." Imádtam a NM-t és a lassúság sem zavar (csak néha...) annyira, hiszen a nagy kedvenc Nyikoláj sem egy rakéta, sőt! :)

Köszi mindenkinek a tanácsokat, videókat.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: ledgeri, vcsaba1968, Jaszon

Több
7 éve 4 hónapja #41370 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Ez viszont szépen fog kinézni...

Oldalmegjelenítési idő: 0.279 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.