Nekem a fő nemzetem a német, mindhárom WG játékban, és a legtöbb egyéb játékban is a német acélt preferálom.
Azt kell hogy mondjam, a buff az én tapasztalatom szerint sokkal többet javított illetve sokkal inkább konzisztenssé tette őket mint amire amúgy számítottam. Ilyen tesséklássék buffot vártam, és kellemesen csalódtam.
A szórás sokkal konzisztensebb, jobb lett, sokkal gyakrabban tolok citadellát a mostani szórással mint előtte.
Eddig az volt a bajom hogy jól célzok, de ha a lövedékek a hajó közepe előtt és mögött landolnak, akkor baszhatom ha pontos vagyok, ha az RNG kihasználja a korlátait és szór ameddig csak tud.
Most már olyan undorító dispersion-öket dobál néha a dobókocka, hogy csak pislogok.
Ja és Günther papa a GK-n... Oh you touched my tralala!
Valamelyik nap húztam Günthit a Tirpitzen 10-ről 19 pontra.
wows.hu/index.php/forum/off-topik/20-oromkodo?start=7260#62060
Ide is bedobtam mert érezhető a változás.
Viszont én németekkel érzem leginkább a játékot, és GK-n is az IFHE MEME buildet használom, mert akármennyire is kaszáltam így a túlélési képességeit, egyszerűen iszonyat fun, a secondaryk bontják a hajókat mint a kurvaélet, és most már a lövegek is pontosabbak.
Szeretem ha két hindenburg van az oldalaimra csatolva és szeretek az emberek arcába is mászni a hajókkal.
Van benne valami nagyon perverzen csodálatos, mikor becsúszol valaki mellé, miközben már vagy 10-15 másodperccel előtte az adott oldalra fordítottad minden üteged és csak várod hogy mutassa szépen az oldalának a közepét, aztán csatt, 4-6 citadella, és eltűnt a BB