Akkor a kérdések sorrendjével fordított sorrendben a válaszok, mert így értelmesebb
Csak a hajó kell hozzá, vagyis a t10. Az a patch amivel worcester jött azzal jöttek a legendary modulok is, szóval jelenleg se salem, se harugumo, se stalingrad, se daring, se a t10 prém francia bb nem rendelkezik legendary modullal (a 3 pérm kérdéses, hogy kap-e), ezek 5. v 6. modulslotban vannak elhelyezve, általában van egy pozitív és egy negatív hatásúk, de ritkán nincs zaoé asszem csak buff minden statja)
GoKunak a legendary modulja az a main és secondary gunok töltésidejét csökkenti, DE a hátránya, hogy a maingunnál lőtávot veszítesz, ami így is a legkisebb a t10-es bb-k közül. Secondary biuld mellé jó a modul, de survivor build mellé kérdés (6. slotra kerül, amin általában töltésgyorsítót szokott a jó nép választani)
Modulokról a wargaming wikijén található írás, amúgy mindegyik t10-esnek akinek van ilyen modulja a questje megegyeszik, csak a part rewardokban van eltérés (50 prém fogyócikket ad minden rész, kivétel az utolsó, mert az 2 mozaic camot)
nekem montanara, yamatora, zaora és most gokura lett meg, desmoinnal 40k base xp-t kéne összekaparnom, moskvaval a 8 millás credit részt kezdtem el, republic, conqueror, shima részt szerintem hagyom, shimaé nem lenne annyira rossz (torpedó töltésidő csökkentő, de ezek forgási sebessége csökken), de nincs kedvem vele menni, nem egyszer volt 0 torphites köröm