- Köszönetek: 490
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
James Onedin írta: Az Amagigal éppen most kaptam a N Carolinától 4!!!! citadellt egyszerre!!!!Nerfelték volna??
James Onedin írta: Az Amagigal éppen most kaptam a N Carolinától 4!!!! citadellt egyszerre!!!!Nerfelték volna??
Hát ez lehet hogy túl jól sikerült,majdnem el süllyedtem egy sorozatától full hp-ról.Én meg már 2x adtam el,mert semmit sem lehetett vele el találni....BigaC írta:
az NC-t buffolták, javítottak a szórásán.
"Firing accuracy of her main guns was increased by adjusting the distribution of shell impact points within the dispersion ellipse"
Na ez a jó üzlet most veheted meg ujra teljes árbanJames Onedin írta: .Én meg már 2x adtam el,mert semmit sem lehetett vele el találni....
Szerintem nem fogom,legalábbis egy ideig.Jó nekem a Japó ág.A Yamato a szívem vágya.leopardusz írta:
Na ez a jó üzlet most veheted meg ujra teljes árbanJames Onedin írta: .Én meg már 2x adtam el,mert semmit sem lehetett vele el találni....
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.