Japán csatahajók

Több
9 éve 1 hónapja #7044 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Az én Kongo osztályú hajóm kapitányának ezek a képességei. Most a javító készlet újratöltésének gyorsítására gyűjtök.Szerintem a főfegyverzet 1. szintű módosítását rakom majd rá, a másodikra meg a tűzvezető rendszer 1. szintű módosítását (a pontosság miatt, mert sajnos annyira szerencsés vagyok, hogy mindent körbelövök)gondoltam. De nem tudom, hogy melyik éri meg jobban,az utóbbi, vagy a főfegyverzet 2. szintű módosítása ( célzási sebesség csökkentés).
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #7068 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Érdekes skill választások. Nekem ezek vannak:

Kongon csak a 4. soros skill nem volt, ami AA-t segít. Szerintem skilleknél először a minél magasabb szintűt fejleszd ki, mert 4. soroshoz kell min egy 3. soros, és így tovább. Én most az 1. soros AA segítőre gyúrok. Utána meglátom mire, 3. sor +1 eszközei nem rosszak, de az 5. sornak a critical csökkentője se lehet rossz emlékeim szerint a leírtak alapján.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #7071 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Grievous írta: Érdekes skill választások. Nekem ezek vannak:

Kongon csak a 4. soros skill nem volt, ami AA-t segít. Szerintem skilleknél először a minél magasabb szintűt fejleszd ki, mert 4. soroshoz kell min egy 3. soros, és így tovább. Én most az 1. soros AA segítőre gyúrok. Utána meglátom mire, 3. sor +1 eszközei nem rosszak, de az 5. sornak a critical csökkentője se lehet rossz emlékeim szerint a leírtak alapján.

Ez már jobb bár én nem raktam volna a foso jelzöre inkább az alata lévöre de igazábol arra sem. Csatahajon nem igazán látom hasznát egyik nek sem.A New Mexicon van lövés jelzö de nem igazán segit nekem.

Több
9 éve 1 hónapja #7092 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Ha felvillan és nem látok senkit, akkor tudom, hogy torpedók jönnek :woohoo: (lövésjelző ezt nem jelzi úgy tudom).
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

Több
9 éve 1 hónapja #7094 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Nagyon hasznos BB-n is, főleg a csata elején, mikor még senkit nem látsz, de már jelez a lámpa hogy lőnek rád. Na ilyenkor satufék+satukormányfélre.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7114 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Üdv!

Jacktor írta: Nagyon hasznos BB-n is, főleg a csata elején, mikor még senkit nem látsz, de már jelez a lámpa hogy lőnek rád. Na ilyenkor satufék+satukormányfélre.

Egyet értek Jacktorral.
A "belövés" jelzöt én többre tartom csatahajónál mint, hogy látnak e vagy sem, mivel csatahajóval gyakorlatilag nem nagyon van olyan, hogy nem látnak. Alapból feltételezem, hogy látnak.
Hasonlóan a rombolókhoz, csak ott pont fordítva. Ha látnak akkor pont azt érdemes feltételezni, hogy hamarosan lönek is, tehát cikcakban kell lapátolni...

Köszönöm.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja zstorok75 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.352 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.