- Köszönetek: 68
turul78 írta:
VIZIKANDÚR írta: Na most sikerült megvennem a FUSO-t... indítását akkor fogom eszközölni,mikor már teljesen ki lesz fejlesztve!... Addig a KONGO-mal küzdök a FUSO-m moduljainak beszerzéséért...(Remélem nem fogom megbánni...)..
semmiképp nem fogodmegbánni a Fuso-t a fejlesztett hajótesttel, ami majdnem 7 km pluszt ad a lőtávra már lehet aratni. Aránylag gyorsan tölt, lehet vele farmolni. Én személyszerint nagyon szeretem. Sok élvezetes jó csatákon vagyok túl vele. Az Amagit mármegvettem, de a Fuso-t nemadtam el. Az alap hajóval egy kicsit nehezebb szenvedős az eleje, de ki lehet bírni.[
turul78,-Már mentem is vele...nem bírtam ki a teljes fejlesztésig...Az első csatám vele...(A "B" Hajótestel)..Utána olyan nagyok közé dobált be,-csupa 8-as szintű hajók voltak..teli Tirpitz-cekkel...De ott is azért derekasan helyt állt!...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Hogy azért képben legyél (és nem további vitát generálva írom) :zstorok75 írta: Ilyen gaz galád honfitársat! Még csak nem is válaszol az üzenetre!
Hogy képzeli az ilyen, hogy még ezek után is fel meri tolni az oldalra a képet?
Legközelebb löj az oldalába egy salvo-t.
Garantált, hogy válaszolni fog. (Bár valószínüleg nem azt amit várnál...)
Azt hiszem ez a salvo visszafelé sült el...zstorok75 írta: Legközelebb lőj az oldalába egy salvo-t.
Garantált, hogy válaszolni fog. (Bár valószínűleg nem azt amit várnál...)
Ez szerintem egy egész jó kör sebzés alapján.Acetil_coenzim_A írta: Üdv!
Szárnyaimat (jó lesz az uszonynak is) bontogatom még a játékban. Megvan a Kongo osztály. Azt szeretném kérdezni, hogy ez az eredmény milyennek számít, felszerelés nélküli, alap tűzvezető rendszerrel ellátott (amúgy minden más modul ki van már fejlesztve) egységen?
Előre is köszönöm!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.