Japán csatahajók

Több
7 éve 10 hónapja #32923 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Izumohoz sok nyugtató kell, mert néha nem igen lesz sebzése, agyongyújtanak 0-24-ben, nálam az ágyúk is néha "csodát" műveltek, mikor körbelőtték az ellenfelet (lehet dupla 46-os jobb lett volna ide tripla 41-esek helyett?) De néha lehet jó köröket menni vele, egyik hátránya, hogy a 3. torony elől van és hátra fele néz alapból, annyiban jó, hogy a hajó hátsófelét nem kell kitenni, ha lőni szeretnél mind a 3 toronnyal, de néha zavaró tud lenni. Páncélja oldalt szokásos karton, néha bekapja a citadellát, néha nem. Frontból szokásos, elég jó a hajó, de HE-vel felgyújtanak így is, szóval nyugi :D

A legmagasabb sebzésem ezzel van jelenleg, 208k, igen, noob vagyok, mert yamatoval 202k jött össze max eddig, de ez van, azzal átlagban hozom a 100k-t sebzést legalább, ritkán van, hogy 60k alatt végzek azzal sebzésben. Izumo azért másabb volt...

Arra figyelj, hogy cv-k szeretni fognak, mert légvédelem nem igen erős, és a hajó se egy gyorsan forduló dd.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 10 hónapja #32938 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Izumo....szerintem a japó ág tier szinten leggyengébbje,bár tényleg néha tud nagyokat ütni,de akkor sem értem,hogy éltem túl és lett meg a Yamato...én nem szerettem az Izut,bár szinte alig adtam el hajót,gyűjtő fajta vagyok,de az Izut eladtam amint a Yama meglett..

Több
7 éve 10 hónapja #32979 Írta: kosa78
kosa78 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Hát nagyon köszönöm a segítséget skacok. akkor inkább meghagyom a AMAGIT mert azt a teknőt imádom.
Az IOWA nem olyan rossz csak néha nem értem (lehot hogy az rng). 2 különböző csata ugyan azon a pályán, ugyanazok a célzások és célzási ráhagyások és az elsőn 150 k dem a következőm 20k dem. Szóval néha nem értem. Van úgy hogy telibe megy mindegyik oldalról és 1500 dem, aztán a következő mellé egy súrolja és citadella.
Tiszta katyvasz az egész.
De akkor tolom a német ágat.
Köszi szépen mindenkinek, hogy nem kapok idegbajt :P

Több
7 éve 10 hónapja #32993 Írta: Grievous
RNG, RNG, RNG, Izumoval is ilyen csatáim voltak kb, mint neked Iowaval.

Én Amagit nem adtam el, Izumohoz a Fusou kapitányomat használtam, majd az került át Yamatora. Szerintem érdemes elmenni a megépített legnagyobb csatahajóért (H39 és H41 ugye nem épült meg)

Több
7 éve 10 hónapja #33206 Írta: SeahawkHUN
SeahawkHUN válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Csak nekem tűnik úgy ,hogy az Amaginak más a kinézete most így update után?

Több
7 éve 10 hónapja #33268 Írta: Grievous
Elvileg kicsit módosítottak a modellen, ilt variálás volt az alaptesteknél is (elvettek egyet?) Legalábbis patch noteban credit jóváírást írtak, ha ki volt fejlesztve minden a hajón.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Oldalmegjelenítési idő: 0.269 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.