Amerikai csatahajók

Több
7 éve 11 hónapja #29620 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Már nem is emlékeztem rá.milyen jó kört menni vele :)

A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #29622 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: -
Grat, szép eredmény!
Hát nem tudom, néhány hete kezdtem el a Colorado-val, de eddig nekem bűn rossz. Nem is értem, nemhogy kb az összes többi 7-es csatahajónál jóval rosszabb, de hogy van, amiben még az NM-nál is, az eléggé frusztráló. Nem megy olyan igen rosszul a hajózás, de ezzel kínszenvedés összehozni nagyritkán egy értékelhető csatát. (egyszer sikerült még az elején lőni egy cirkálónak dupla citadellát, azóta meg elvétve ha sikerül egyet)
Igazából nem tudom, hogy ez a New Mexico - Colorado páros mit keres a 6-7es szinten, valahogy az az érzésem, nagyon nem oda valók. Mozgékonyságban pl rosszabbak, mint a korábbi 4-5ös szintűek, az ellenfelekről meg ne is beszéljünk, vicc az egész.
(ráadásul az uccsó frissítés óta még a lövegek hangja is bortány rossz lett :blink:)

Benign_Wolf33 írta: Régen ez a Colorado egy pontatlan batár volt, de valamit állítottak rajta, mert nagyon jó lett.

Utolsó szerkesztés: 7 éve 11 hónapja chapo990 által.

Több
7 éve 11 hónapja #29655 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: -
ne agódj ha eljutsz a VIII as amcsi csatahajóra,végképp elmegy a kedved,,ugyanis ha nyersz ha vesztesz ill felrobansz vagy épségbenmaradsz mindenképp ráfízetéses lessz tragíkusan,,70-150k lessz min a löszer javítás satöbbi,,vagyis bocsi min ennyí re jön ki partinként a kiadásod,,,colorádót eladtam én hülye,,az nagyon tuti hajó volt

Több
7 éve 11 hónapja #29666 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: -
Szerintem a Colorado irtó jó hajó, én nagyon megszerettem és bár korábban vártam az NC-t, szerintem nem fogok váltani, főleg azután, hogy látom csatákban a T8 csatahajó tulajok miket művelnek (amúgy is hülyék a játékhoz, de a rossz hajó még dob egyet rajtuk...) Csak rá kell érezni a Colorádóra és hálás kis jószág lesz. Én csatánként 70-100e pluszban vagyok vele.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz

Több
7 éve 11 hónapja #29668 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Tul sok rosszat hordtok össze az NCre, ami nem igaz, jó hajó az. Megáll akármelyik ellenfelével szemben.
Ami kellemetlen benne, h elég sok overpent lő, vagyis még tul jó is az ágyuja. De ha közelebb mész és a közepébe találsz... :evil:

Éés igen, mint a többi 8as hajó, ha nem mész átlagnál jobb kört vele, prém nélkül nem lesz credit nyereség a csatán... De ebben az összes többi 8as normál hajó is osztozik, ez már tier sajátosság, a 9esek még inkább ilyenek :whistle:
Szóval ha kell 10es hajó, hajrá, nincs miért félni tőle.

Több
7 éve 11 hónapja #29671 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
én is ezt írtam az üzim végére,,a coloradó nagyon jó,nagyon sok jó köröm volt vele,,de mint írtam én hülye eladtam,most nincs kreditem visszavenni,,de visszafogom,,,a carolinámat meg elsülyesztem :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.257 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.