Amerikai csatahajók

Több
8 éve 2 hete #28697 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
800K irreális, az rohadt sok, vagy ha valaki át akarja dublonozni, euróban dupla annyi, mint egy Tirpitz.
szerintem vagy kamu, vagy lesz majd hozzá kedvezőbb átváltási ráta.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 2 hete #28702 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

BigaC írta: 800K irreális, az rohadt sok, vagy ha valaki át akarja dublonozni, euróban dupla annyi, mint egy Tirpitz.
szerintem vagy kamu, vagy lesz majd hozzá kedvezőbb átváltási ráta.

igazából nem sok. régóta nem játszottam már, de ennyi xp tuti van a tizes hajóimon.
viszonylag rendszeresen van 35 xp 1 dubloon akcio, nem egészen 23k dubloon.

mikozben egy nyolcas hajó 13k.

ugyértem, hogy nyilván nem céljuk, hogy euro nélkül a legfanatikusabbak is megkapjanak egy tier9-s hajót,elviekben lesz rá lehetőség, de nyilván ez is főleg az eurorol fog szólni.
az euros árát meg elég magasra kell belőni, hogy ne 100 csatás "veteránok" rohangáljanak ezentúl tier9-ben...

amugy az mkmod 1 az Iowan 21km-s lőtávot ad, itt 23km van, viszont a rudder shift 25 sec mint a stock hajóén, a sebessége is kicsit más, valószinűleg nem fogja teljesen ugyanazt tudni mint az Iowa, akivel egyébként se vagyok megelégedve...
a hajó remek, de a környezet amiben játszani fog, 3-4 tizes rombi ellen mérsékelten vidám

szerencsére lesz célpontnak is 3-4 Yamato/Montana meccsenként...

Több
8 éve 1 hete #28830 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Megvallom őszintén a csatahajók kerülnek elő a legritkábban. Azonban ugyi itt ez a másodlagos találatos küldi, szóval zutty, előkerültek a BB-k is. Azzal sem ártana fejlődni. Megvallom őszintén az NC olyan megleplek hajó, mert ritkán jó vele a csata, akkora lufikat lő sokszor, hogy oktatni lehetne. De néha azért adja, még X. tierben is.

Több
8 éve 1 hete #28925 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Egy hete adtam el szeretett NM-at. Először gyűlöltem a Coloradót, mert néha olyan szórása van viszonylag kis távolságból is, hogy hihetetlen. Citadellát lőni vele nem igazán megy, míg én simán bekapok belőle párat viszonylag hamar. De kedvelem, jó kis hajó, ha az ember mellé szegődik a szerencse és pár épelméjű csapattárs. Viszont alig várom, hogy NC-re cseréljem :))

Több
8 éve 1 hete #28934 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Pár csata az NC-vel, és visszasírod majd a Coloradót. :)

Több
8 éve 1 hete #28938 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Őszintén szólva nemrég lett teljesen kifejlesztve a North Carolina osztályú hajóm, telepakoltam felszereléssel, a kapitányom bár 12 pontos, de még egy képesség sincs rajta. Ennek ellenére meglepően jó köröket megyek vele. Hozama alap felhasználói fiókkal 120-150 ezer kredit (érdekes módon hozza a pénzt) csatánként és 1000 xp fölött. Ezek mondjuk számomra nagy értékékek, főleg úgy, hogy 10-ből 9-szer. Bár én közelharcban osztom a 406-os és 127 mm-s ólmot. A legviccesebb vele rombolókra vadászni, de ezt sosem önszántamból teszem, hanem kényszerből. Kíváncsian várom ezek után az Iowa, majd pedig a Montana osztályú egységeket.

Oldalmegjelenítési idő: 0.255 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.