Amerikai csatahajók

Több
8 éve 3 hónapja #24480 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Jézus, adrenalin a köbön volt

Északi bázis twin pályán, elindulok balra, velem együtt egy Kirishima meg egy orosz dd jön. Mutuski, Celveland és könig meg középen ment. Balra ellenből egy farragut, egy NM és egy Colo jött. NM-nek 17km-ről, COlonak meg 15km-ről lőttem egy citadellát. Color Kirishima kiszedte, majd én a Farragutot, de a dd-nket kiszedte. Majd az areppgio hajó ment bázist védeni, egy nürnberg ment foglalni, de kilőtte. Majd őt a CV kiszedte. Közben az NM-et szedtem ki apránként, miközben menekült. Közben egy Kongou is feltünt, a gondom itt kezdödött. Rammolni készült + RJ 2 bombázó, 2 torpedós gépei is jöttek, örültem neki. És nem tudtam neki citadellát lőni, ilt nem volt csőlehajlásom, mikor pár méterre voltunk egymástól. Nehezen kilőttem, de kaptam citadellát, a 2. hullámtól meg tüzet + egy torpedót nem tudtam kikerülni, így a cv kivégzett de wtf, talán a legjobb sebzésem lett meg most

Legalább a 25k xp jó helyre ment, Fubukival nem tudtam semmit se tenni.
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, leopardusz, DragonZ, BigaC

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja #24509 Írta: Samy_Hun
Samy_Hun válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Kapitány skillel 92es légvédelem 8as Lexington Cv ellenfélnek egy repülője sem ért 3km-nél közelebb... :) brutálisan szedi a szúnyogokat.... :) a Mexico mellett ez a másik kedvenc.
Mellékletek:

Több
8 éve 3 hónapja #24510 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Ma néztem ,hogy Coloradomon van vagy 82k xp, szóval lassan meglesz a Carolina (xp-ben leglaábbis, credit más kérdés). DE az ottani 16 inches lövegek is szeretik ezt a misselést beadni? Pl 10km-re levő, egy helyben álló Königsberget nem tudtam eltalálni, ami el is találta, az overpenezte (20-26 lövedék).

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #24512 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Nem .Kapsz pluszt .Belép a lepatano minden 9-10-es csarahajonál :evil:. Egyébként az NC -knek megy a legjobban a delfin bunkozás.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 3 hónapja #24513 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Bébifóka-bunkózás az, Te!

Több
8 éve 3 hónapja #24514 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
V szardellavadászat... :whistle:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.276 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.