Amerikai csatahajók

Több
8 éve 4 hónapja #23376 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Nekem még eszembe jutott valami credites részhez: esetleg a meglőtt ellenfelek tiereltérése? Aszsem magasabb tieres hajóért több creditet kap az ember, vagy megszoktam a wotot :silly:

Mexico:
1. nem szoktak nagyon lesérülni a tornyai, habár nálam a búcsú meccsén kilöttek 3-at is, örültem neki....
A másik két eszköznek itt nem láttam sok hasznát (még a csere berélés előtt vettem meg)

2. lőtáv. Kicsi az amcsik lötávja t7-ig, így kell ez a felszerelés

4. fordulással annyira nincs gondja, mert amcsi, szerintem damage controll 2-t rakj rá, úgy is lesz elég torpedó/tűz míg meg nem veszed a Coloradot
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Eper

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #23378 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Ezt is megértem megdőlt a DMG rekordom ez most nagyon szép. Ennek most örülök kirakom az Örömködőbe is.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, BigaC

Több
8 éve 4 hónapja #23381 Írta: Eper
Eper válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Grat Zoli:)
Első mexico csata 3x lőtték ki az ágyúkat:)

Több
8 éve 4 hónapja #23384 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Igaz, nem mindegy h a sebzés milyen tierü ellenfélbe van, magasabb tier több xp és hp

Több
8 éve 4 hónapja #23386 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Itt IX hajók voltak többségben X hajó nemvolt egy sem de ami érdekes volt mind két oldalon 5 5 BB volt Isumo és Iowa mostanában sokan játszanak kilences BB. Ugyan ezt nem tapasztaltam az Isumo esetében ott sokat mentem tízes hajókkal. Észre vehető ott is hogy a mikor a Ymatoval megyek ott is sok a kilences BB.

Több
8 éve 4 hónapja #23387 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Szia!

Csatlakozom Grievoushoz, első helyre mindenképpen a főfegyverzet modifikációja célszerű. Bár nálam gyakran üzemzavarral küszködnek a tornyok találatokat követően. Az utolsó kettőre én a kárelhárító rendszer 1 és 2 modifikációját javaslom. A lőszerraktára nálam még egyszer sem robbant (Colorado osztályúé, viszont már nem egyszer, de az is torpedóktól). Végezetül, ez talán a legpontosabb hajó az amerikai csatahajók között, legalábbis így láttam eddig.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Eper

Oldalmegjelenítési idő: 0.273 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.