Amerikai csatahajók

Több
7 éve 9 hónapja #34645 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Nagyon szépen köszönöm a tanácsaidat és a segítségedet! Az én általam használt felszerelés összeállítás csak a második helyen tér el a tiédtől, mert én inkább a másodlagos fegyverzetet erősítettem, a légvédelmet pedig képességekkel kívántam erősíteni. A survivability expert képesség miért nem való csatahajóra, ha meg szabad kérdeznem?

Nálam is tervben van a Missouri, de még nagyon sok kell rá.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: PzPuma

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 9 hónapja #34646 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Lehet, hogy örömködőben jobb helye lenne, de ennek a csatának nagyon örültem. Félig az automata vitte a hajómat, ráadásul már az elején azt hittem, hogy végem. És végre nem volt ráfizetéses a csata (a képességpontok még nincsenek elosztva).
Mellékletek:

Több
7 éve 9 hónapja #34650 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

Acetil_coenzim_A írta: Nagyon szépen köszönöm a tanácsaidat és a segítségedet! Az én általam használt felszerelés összeállítás csak a második helyen tér el a tiédtől, mert én inkább a másodlagos fegyverzetet erősítettem, a légvédelmet pedig képességekkel kívántam erősíteni. A survivability expert képesség miért nem való csatahajóra, ha meg szabad kérdeznem?

Szívesen :)
survivability expert : 350 hp x tier, így pl tier 10ben +3500 hp lópikula, ráadásul 3 pont. ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Acetil_coenzim_A

Több
7 éve 9 hónapja #34776 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Sokszor elkeseredem, mert az úgynevezett jó játékosok ostobasága vezet csata vesztéshez. Itt ez esetben egy cseh lúzerke a kilences német csatahajójában ülve őrizgette a hp-ját, végignézve csapattársai kilövését. Szó szerint eme épületes idióta miatt kaptunk ki. Az NC végig a frontvonalban harcolt, és úgy vélem, kiválóan helytállt. Sajnos rammolnom kellett, de ha egy pici időm lett volna, meglövöm ezt agyatlan, vállalva a csapatsebzést.....

A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, Justice, Jaszon

Több
7 éve 9 hónapja #34860 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

GaiusHun írta: Sokszor elkeseredem, mert az úgynevezett jó játékosok ostobasága vezet csata vesztéshez. Itt ez esetben egy cseh lúzerke a kilences német csatahajójában ülve őrizgette a hp-ját, végignézve csapattársai kilövését. Szó szerint eme épületes idióta miatt kaptunk ki. Az NC végig a frontvonalban harcolt, és úgy vélem, kiválóan helytállt. Sajnos rammolnom kellett, de ha egy pici időm lett volna, meglövöm ezt agyatlan, vállalva a csapatsebzést.....

Agyf.szt kapok az ilyenektől. Sziget mögött ácsorog vagy 20+ km-en hajózgat, nehogy megkarcolódjon a festése... Nem tudom mikor látják be egyesek, hogy kockáztatás nélkül nincs eredmény és igen, sokszor benne van a pakliban, hogy kilőnek mielőtt bármit is tehetnél, máskor meg rekord sebzés és kill az eredmény. A legszebb amikor a csapat elindul lemmong módban, spotolódik az ellen és mindenki megáll, forgolódik és a túlerő máris szertefoszlik... Tegnap az egyik csatában 9-en voltunk egy oldalon 3 bb ellen. Kikaptunk, mert mindenki behúzta a féket, majd 5 perc múlva már bekerített minket az ellen másik irányból beérkező többi hajója... :whistle: A másik legjobb amikor jól állunk, majd a fél csapat elkezd kergetni (csatahajók is) egy darab cirkálót, a többit meg lemészárolja az ellen...

Több
7 éve 9 hónapja #34862 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Nem akarok én ebbe beleszólni de ha képet nézem az a cseh polgár többet sebzett mint a montana azért mert valaki nem elől van azt nem jelenti azt, hogy semmit nem is csinál. Nem vagyok róla meg győződve, hogy ez a csata rajta ment el.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, Jaszon

Oldalmegjelenítési idő: 0.280 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.