Amerikai csatahajók

Több
7 éve 9 hónapja #34615 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Nekem is hajszálra ilyen :lol: mikor meglesz a 3 pont, mi lesz még belőle? ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 9 hónapja #34622 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Azt szeretném kérdezni, hogy miért az álcázó képességet választottad, illetve te felszerelésnél a célkereső rendszer módosítását választottad, vagy az álcázás modifikációját?

Több
7 éve 9 hónapja #34625 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Én nem igen használok álcát bb/ca-kon, de értelme annyi, hogy közelebbről tudsz lőni, anélkül, hogy felspotolnának. Utána elfele menet meg nem kell olyan messzire menni, hogy leesen a spot rólad.

nálam NC-n annyi az eltérés, hogy 3. sorból az AA erősítött meg a +1 felszerelsét választottam meg 4. sorból szintén az AA erősítött, emlékeim szerint XD
95 AA pont, de így is gondom van a 3-3-3-as felállású t9-10-es cv-kkel (azt, hogy lelővök 15-25 repcsit 2 hullám alatt, nem leszek kisegítve azért)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Acetil_coenzim_A

Több
7 éve 9 hónapja #34628 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Mert North Carolinán nem, de az Iowan, mert annak jóval nagyobb a látótávolsága, felszerelésként használom az álcázás modult, ami sokat dob rajta. Legalábbis nekem ez az észrevételem. Azért kérdeztem rá, mert nem tudom, hogy PZPuma milyen felszerelést használ, mert lehet, hogy nem azt, amit én és akkor már teljes mértékben megértem, hogy miért az álcázás képességet választotta.

Több
7 éve 9 hónapja #34630 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
A legutóbbi ranked óta gyűjtöm és most elérhető közelségbe került a Missouri.
Akinek van esetleg elmondaná hogy megbánta vagy sem. Ennyi free xp-ből sok ágat be tudnék fejezni, fejleszteni. Szerintetek fogják ezt leértékelni, vagy küldetés ajándéknak adni valaha ?
Ha azt nézem ez csak egy radaros Iowa, valaki tervezi vagy gyűjt rá "bizonytalan vagyok vagy mégse" ?

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #34632 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Iowa felszerelés így volt nálam (tavalyi kép így a kapt skill is más):

Többször beszéltük már e fórumon hogy a Iowa álcával elég jól játszható de megint csak ismétlem magam, kinek hogy jön be ill milyen a játékstílusa. :)

Basic firing training szerintem nem kell, elég a AFT + egy AA felszerelés
A Super intendent elhagytam minden csatahajómon mivel prémium hp töltést használok (most már) így elég ez és a 3 pont mehet másra.(High Alert is ezért marad el)
Survivability expert csatahajóra teljesen felesleges (nálam 1-2 rombolón van fent)
Montana kapitánynál lesz még 5 pontom így Adrenalin rush és a Vigilance van tervben(egyelőre).

Imre777 írta: Ha azt nézem ez csak egy radaros Iowa, valaki tervezi vagy gyűjt rá "bizonytalan vagyok vagy mégse" ?

Nálam tervben van :) (pénzem nincs rá így ) gyűjtöm a free xp-t, 400k már megvan. :lol:
Kell a Missouri ! :)
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja PzPuma által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, leopardusz, Acetil_coenzim_A

Oldalmegjelenítési idő: 0.248 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.