- Köszönetek: 190
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Doktoruur írta:
SirHiggins írta: Nelsonnak papíron 1m híján rosszabb a szórása, gyakorlatban mégis pontosabb.
KG már felfejlesztve, tankolásra abszolút alkalmatlan -talán még kevésbé mint Nelson, álca elvileg nem rossz, de tart az első lövésig, onnan pedig kevés a HP és a páncélzat is, hogy jelentős kár nélkül megúszd mire eltűnsz a képből. Sebesség, agilitás nem rossz. A lövedékek mintha érezhetően gyengébben muzsikálnának mint akár a Warspiteon,Nelsonon vagy Hoodon. Illetve az egész hajón azt érezni, mintha "az elektronika leszabályozna"
Nyilán még keveset használtam, de nem tartozik az első látásra easy hajók közé. Plussz még gondolom hozzájön, hogy tele van a játék BB-vel, majd kiderül mit tud ha cirkálók ellen többet használom.
És mennyit dob rajta a rejtőzködéses skill.
És arra sem tettél pontosságnövelő cuccot (Nelson)? Valamint a KG már a nagy lőtávra lő, vagy még az alapra? Mert az alap pontatlanabb, mint a nagy. Semmiképpen nem könnyű (szerintem) hajó, ellenben érdekes. Ahogy fentebb is írtam, én nagyon nem mennék bele a dühöngőbe vele, de ezt Te is megerősítetted. Na majd meglátjuk milyen lesz. Még messze vagyok tőle sajnos. Én egy picit Erzsótól tartok, de nem tudom miért... (T6 ugye).
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.