- Köszönetek: 1105
Doktoruur írta: [
Szerk.: Na megnéztem az egész T7 szintet és ennek a hajónak a legpontatlanabb a lövege (1km-re lebontva).
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
vonKurz írta:
Szerk.: Na megnéztem az egész T7 szintet és ennek a hajónak a legpontatlanabb a lövege (1km-re lebontva).
talán azért, mert sokat fogsz HE-t használni, és azok ha melléesnek is sebeznek.
ez persze csak tipp, de a tizeseknek nem 240 a szórása, hanem 280-300
Doktoruur írta:
vonKurz írta:
talán azért, mert sokat fogsz HE-t használni, és azok ha melléesnek is sebeznek.
ez persze csak tipp, de a tizeseknek nem 240 a szórása, hanem 280-300
Az teljesen lényegtelen, hogy HE, vagy AP. 241m a szórása és 18,1km a lőtáv. Ezen a lőtávon a legpontatlanabb T7-ben. A T10 nem értem, hogy jön ide.... De ha már T10.... a Yamatonak 275m a szórása, de 26,6 km-en.
SirHiggins írta: Nelsonnak papíron 1m híján rosszabb a szórása, gyakorlatban mégis pontosabb.
KG már felfejlesztve, tankolásra abszolút alkalmatlan -talán még kevésbé mint Nelson, álca elvileg nem rossz, de tart az első lövésig, onnan pedig kevés a HP és a páncélzat is, hogy jelentős kár nélkül megúszd mire eltűnsz a képből. Sebesség, agilitás nem rossz. A lövedékek mintha érezhetően gyengébben muzsikálnának mint akár a Warspiteon,Nelsonon vagy Hoodon. Illetve az egész hajón azt érezni, mintha "az elektronika leszabályozna"
Nyilán még keveset használtam, de nem tartozik az első látásra easy hajók közé. Plussz még gondolom hozzájön, hogy tele van a játék BB-vel, majd kiderül mit tud ha cirkálók ellen többet használom.
És mennyit dob rajta a rejtőzködéses skill.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.