Prémium cirkálók

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #23580 Írta: szabi62
szabi62 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Én még nem döntöttem, hogy mit válasszak az utolsó 2 millás cuccok közül :woohoo:

Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja szabi62 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #23583 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

szabi62 írta: Én még nem döntöttem, hogy mit válasszak az utolsó 2 millás cuccok közül :woohoo:

Az álcája jó, alátótáv nővelő sokat dob rajta, már csak azért is, mert hamarabb veszed észre az ellent, mint ők téged, na meg a torpedók hamarabbi felfedezése is hasznos dolog. Gratula a hajóhoz, jó vadászatot!!!!

Több
8 éve 9 hónapja #23586 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
köszönöm a választ mindenkinek :)

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #23589 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

GaiusHun írta: Az álcája jó, alátótáv nővelő sokat dob rajta, már csak azért is, mert hamarabb veszed észre az ellent, mint ők téged, na meg a torpedók hamarabbi felfedezése is hasznos dolog. Gratula a hajóhoz, jó vadászatot!!!!

a TA nem ad sem lőtáv, sem hatótáv növelést. a mások által felfedezett hajót látod messzebbről, ennyi. szerintem Atago-nak a +concealment többet ér.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja BigaC által.

Több
8 éve 9 hónapja #23594 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

BigaC írta:

GaiusHun írta: Az álcája jó, alátótáv nővelő sokat dob rajta, már csak azért is, mert hamarabb veszed észre az ellent, mint ők téged, na meg a torpedók hamarabbi felfedezése is hasznos dolog. Gratula a hajóhoz, jó vadászatot!!!!

a TA nem ad sem lőtáv, sem hatótáv növelést. a mások által felfedezett hajót látod messzebbről, ennyi. szerintem Atago-nak a +concealment többet ér.

Tapasztalat? Jó tanács jöhet, nálam igazán a torpedók miatt van fent ....

Több
8 éve 9 hónapja #23595 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
torpedó miatt jó, bár 2M-ért sok.
valahol tárgyaltuk ezt a TA modult, és összeszedtük, hogy sajnos a detection range-et nem növeli meg.
szerintem BB-re jó a TA, inkább taktikai segítség, hogy merre érdemes menni.
illetve én a Kutyira is felraktam, mert ott 19km felett tudok lőni, ezért jó ha látom a 24-25km-re mások átal felszpotolt hajókat, hogy merre érdemes mennem.
az Atagonál viszont szerintem fontosabb, hogy minél később vegyék észre, illetve minél hamarabb újra köddé tudjon válni.

Oldalmegjelenítési idő: 0.271 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.