Prémium cirkálók

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #23339 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Turan11 írta: Hali. Mi a véleményetek a Aurora cirkálóról? Meg éri az árát?

Élő ember itt, a Kárpát-medencében, erre a kérdésre nem tud adekvát választ adni, de másutt sem nagyon - azért a Kijev-Minszk-tengely tájékán valamely szláv nyelven rákérdezhetsz erre valamelyik hófehérre barnult, vékony, szemüveges fickótól... arról a cégről van ui. szó, amelyik a 7.7-es patch óta semmi mást nem tesz, mint veri szét mindenféle ki- és újraegyensúlyozás címén a WoT-ot, tesz be még a tervezőasztalon sem létező harckocsikat a játékba, majd igazít hozzá minden egyebet... lehet, h. most megéri az árát, de hogy két nap múlva is? Ki tudja? Szerintem - hangsúlyozom: szerintem - t6 alatt nem érdemes vásárolni prémet, de az ár/érték arányban lehet, sőt biztos, vannak itt nálam jártasabb emberek, majd megcáfolnak, ha ők másképp látják. Summa: vásárolni nem abból kiindulva érdemes, hogy megéri-e az árát, hanem hogy kell-e?

Magyarra fordítva: ha nő kell, az Asszony kerül a legtöbbe! )
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Szete58 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Kzoli

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #23343 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Az árából kijön egy hónap prémium fiók és ezzel sokkal jobban jársz mint a tier 3as hajóval. (már ha fejlődni, farmolni akarsz)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja PzPuma által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 9 hónapja #23345 Írta: SirHiggins
SirHiggins válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Én megvettem anno -már csak historikus szempontok miatt, mentem vele pár kört, nem volt kimagaslóan jó, de rossz se. Végül eladtam, és lett helyette Campbeltown (+Warspite) amikor csomagban volt.

Több
8 éve 9 hónapja #23346 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
nekem is van pár alacsony tierű prém hajó, amit nyertem nemrég pontokból (Smith és Tachibana), de alig mentem velük azóta, úgyhogy max a port helyet fogom hasznosítani, amikor eladom őket.
szerintem is Tier 7-8 hajót vegyél inkább majd, legjobban az Atago és Tirpitz éri meg :)

Több
8 éve 9 hónapja #23350 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

SirHiggins írta:

Én megvettem anno -már csak historikus szempontok miatt...

No akkor jól tetted, hogy eladtad, mert azon kívül, hogy 1917 októberében Szentpétervárott horgonyzott, és a legénysége elfoglalta Miklós cár hidat, s azon átengedte Trockij vörösgárdistáit, a hajó maga nem csinált az ég egy adta világon semmit. Eisenstein nagy rendező volt... az a lövés és az a roham, amit 1927-ben forgatott, tényleg megváltoztatta a világot. :whistle:

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #23351 Írta: SirHiggins
SirHiggins válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Szete58 írta:

SirHiggins írta:

Én megvettem anno -már csak historikus szempontok miatt...

No akkor jól tetted, hogy eladtad, mert azon kívül, hogy 1917 októberében Szentpétervárott horgonyzott, és a legénysége elfoglalta Miklós cár hidat, s azon átengedte Trockij vörösgárdistáit, a hajó maga nem csinált az ég egy adta világon semmit. Eisenstein nagy rendező volt... az a lövés és az a roham, amit 1927-ben forgatott, tényleg megváltoztatta a világot. :whistle:

És? Attól még híres hajó, ennyi. By the way, ott volt Csuzimánál is.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja SirHiggins által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.242 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.