- Köszönetek: 1105
GaiusHun írta:
vonKurz írta:
GaiusHun írta:
leopardusz írta: Ffélig ide talál a kérdésem
, szerintetek az Ibuki a jobb 9es CA, vagy Roon?
Melyik a jobb, élvezetesebb jáccani, hatékonyabb, melyiket lenne érdemesebb előbb megvenni, ha összegyűlne a pénz rá, ezért érdekelne
Mind két hajónak vannak erősségei és gyengéi. A Roon a menekülős taktikában van otthon, a torony elrendezés miatt. Az Ibuki meg a jó álca érték miatt. ergo.Az Ibuki egyaránt jó támadó és védekező szerepre. A Roon támadásban nem jeleskedik, sokat kell vele forogni a tornyok miatt. Viszont a Roon esetében nagyon gyors lövedékekről beszélhetünk, nem beszélve a tűzgyorsaságról. Picit ezért csalódás a Hindenburg, ott lassabbak a lövedékek, de a hajó azért ott van.
Szóval,szerintem Ibuki és utána Roon.
ízlés dolga, nekem japán cirkáló volt először, meg amugy rápakolok minden álcát amit lehet, meg hiszek a rombolóvadászatban az elején, szal jellemzően bemegyek az elején a bázisig majdnem, aztán szétlőnek, és menekülök. no, nekem a Roon-l rengeteg kiváló meccsem voltaz Ibukit is szerettem, de a Roon tűzereje nagyon meggyőző.
ezt a tűzgyorsaságot nem értem viszont, a Hindinek pont olyan gyors a lövedéke, pont ugyanúgy tölt, csak nem 3 torony van, hanem 4.
Banyek, akkor röppálya, szóval szerintem magasabb ívben megy, de biztos, hogy hosszabb a lövedék sebessége.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
HardcorePunk írta: Hello,
a leírtak alapján én meg a Moskvára szavazok, vele bármelyik krúzert 1v1 vagy akár 1v2 ben le lehet nyomni, egyszerűen túl erős, és 11km radarral szerelt.
Azt döntsd el, hogy gyújtogatni akarsz, vagy AP salvokkal operálni. Szerintem gyújtogatás messzebbről előnyös, míg AP 8 - 12 km ről hatásos.
HardcorePunk írta: Hello,
a leírtak alapján én meg a Moskvára szavazok, vele bármelyik krúzert 1v1 vagy akár 1v2 ben le lehet nyomni, egyszerűen túl erős, és 11km radarral szerelt.
Azt döntsd el, hogy gyújtogatni akarsz, vagy AP salvokkal operálni. Szerintem gyújtogatás messzebbről előnyös, míg AP 8 - 12 km ről hatásos.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.