- Köszönetek: 1488
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
leopardusz írta: Ffélig ide talál a kérdésem
, szerintetek az Ibuki a jobb 9es CA, vagy Roon?
Melyik a jobb, élvezetesebb jáccani, hatékonyabb, melyiket lenne érdemesebb előbb megvenni, ha összegyűlne a pénz rá, ezért érdekelne
Melyik a jobb, élvezetesebb jáccani, hatékonyabb, melyiket lenne érdemesebb előbb megvenni, ha összegyűlne a pénz rá, ezért érdekelne
GaiusHun írta:
Mind két hajónak vannak erősségei és gyengéi. A Roon a menekülős taktikában van otthon, a torony elrendezés miatt. Az Ibuki meg a jó álca érték miatt. ergo.Az Ibuki egyaránt jó támadó és védekező szerepre. A Roon támadásban nem jeleskedik, sokat kell vele forogni a tornyok miatt. Viszont a Roon esetében nagyon gyors lövedékekről beszélhetünk, nem beszélve a tűzgyorsaságról. Picit ezért csalódás a Hindenburg, ott lassabbak a lövedékek, de a hajó azért ott van.
Szóval,szerintem Ibuki és utána Roon.
vonKurz írta:
GaiusHun írta:
Mind két hajónak vannak erősségei és gyengéi. A Roon a menekülős taktikában van otthon, a torony elrendezés miatt. Az Ibuki meg a jó álca érték miatt. ergo.Az Ibuki egyaránt jó támadó és védekező szerepre. A Roon támadásban nem jeleskedik, sokat kell vele forogni a tornyok miatt. Viszont a Roon esetében nagyon gyors lövedékekről beszélhetünk, nem beszélve a tűzgyorsaságról. Picit ezért csalódás a Hindenburg, ott lassabbak a lövedékek, de a hajó azért ott van.
Szóval,szerintem Ibuki és utána Roon.
ízlés dolga, nekem japán cirkáló volt először, meg amugy rápakolok minden álcát amit lehet, meg hiszek a rombolóvadászatban az elején, szal jellemzően bemegyek az elején a bázisig majdnem, aztán szétlőnek, és menekülök. no, nekem a Roon-l rengeteg kiváló meccsem voltaz Ibukit is szerettem, de a Roon tűzereje nagyon meggyőző.
ezt a tűzgyorsaságot nem értem viszont, a Hindinek pont olyan gyors a lövedéke, pont ugyanúgy tölt, csak nem 3 torony van, hanem 4.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.