- Köszönetek: 1488
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Palee1987 írta: Üdv kapitányok!
T8 nál járok a francia ágban(free exp nélkül), nem sietem el nem is véletlenül.
Az eddigi tapasztalatok alapján, T5 és T8 a befutó, T7 a fekete bárány.
T5 ben 91k damaget tudtam tolni, T8 ban stock hajóval 110-k-t egyenlőre.
Ha a T5 nem fexik akkor abba kell hagyni, mert arra épül a többi.
Röppálya és manőverezhetőképesség tekintetében eggyaránt.
Strapabírás: Valóban nem szereti a csatahajókat közelről, de a cirkálóktól nem kell félni, főleg ha AP val próbálnak bebontani, ugyanis az minimális szög tartásával, egytől eggyig lepattog.
Légvédelem: őszintén szolva többet vàrtam. Nagyon ki kellesz húzni a kapot hogy hatékony legyen.
Játékstílus: kicsit német, kicsit amcsi, kicsit ruszki. Távolságot tartani kell, az adott max lőtáv 2/3 ában kell maradni, vagy a sziget mögé bujkálós, férgeskedős stílust is igen effektíven lehet tolni.
Arra kell figyelni, hogy próbáljuk a hajó elejét mutatni és a 2 frontágyút használni.
Szögelésre mindig figyeljünk, és mindigy szlalomban haladjunk, ha hosszú ideig egyvonalban haladunk drágán megfizetünk érte.
A boostot tartogassuk akkorra ha túl közel kerülnénk vagy össztűz alatt vagyunk.
AP-t 8 km környékén merjünk használni cruiserek ellen. Másik francia ellen ne használjuk, nem érdemes. Sokkal több dmg-t vesz fel a gyujtóbol.minden másra mehet az AP.
Összeségében, nem rosszabb hajó ez a többinél csak kicsit óvatosabb játékstílust követel.
Sok sikert az ág kihúzásához, remélem segítettem valakinek.
"Nincs rossz hajó, csak képzetlen kapitány."
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.