Szovjet cirkálók

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #20625 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók

Neutra írta:

James Onedin írta: Ti nem érzitek kevésnek a Budyonny tűzerejét?Nekem nem nagyon jön be,bár gyors és pontos,de alig sebez.(szerintem).És még tier 8-ban is ez a löveg lesz.Megéri vele foglalkozni???Nyugtassatok meg hogy jó lesz...

A Bugyi Dzsoni a legjobb ruszki cirkáló amivel eddig dolgom volt :)

Ezen a hajón van először a szovjet könnyű cirkálók névjegye, a 152-es magozó.

Szerintem nagyon jó hajó, szétlő és gyújt mindent a tierjében, alatta meg pláne. Nagyobb tierhez meg nem érdemes semmi sem hasonlítani.

Lehet hogy én játszom rosszul vele,de pl a Nürnberggel is jobban ment,az is 6-os.Azt leszámítva hogy ha valaki csak rám nézett már süllyedtem. :)Ja és azért is hasonlítom nagyobbhoz mert ott már az ellenfelek is nagyobbak lehetnek,és ugyanezzel a löveggel kell lőni őket....
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja James Onedin által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #20626 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
Én nem tudom, lehet h meggymagot köpnek, de a páncéljuk durván OP :evil: , citadellát jóformán nem lehet nekik lőni, még a sebzés is a minimális rajtuk. Gondolom van rajtuk egy egy kis extra wg páncéllemez :whistle:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja leopardusz által.

Több
8 éve 11 hónapja #20628 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók

James Onedin írta: Ti nem érzitek kevésnek a Budyonny tűzerejét?Nekem nem nagyon jön be,bár gyors és pontos,de alig sebez.(szerintem).És még tier 8-ban is ez a löveg lesz.Megéri vele foglalkozni???Nyugtassatok meg hogy jó lesz...

Jó lesz az, nagyon jó. ;)
Olyan sebzéseket lőttem ezen a ágon szinte folyamatosan hogy azt nagyon sokszor el sem mertem hinni. :cheer:
A tier 7est a "régi" Mogamihoz hasonlítanám, a 8-al most ismerkedem de hozza a elődjei formáját.

Több
8 éve 11 hónapja #20629 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
Elég lesz nyugi jó hajó.

Több
8 éve 11 hónapja #20634 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók

leopardusz írta: Én nem tudom, lehet h meggymagot köpnek, de a páncéljuk durván OP :evil: , citadellát jóformán nem lehet nekik lőni, még a sebzés is a minimális rajtuk. Gondolom van rajtuk egy egy kis extra wg páncéllemez :whistle:

Hát én olyanokat kapok, hogy csak na... de tudok is adni néha-néha...

Több
8 éve 11 hónapja #20656 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
Kutuzovra (vagy hasonló tierű szovjet cirkálóra) melyik 4-es skill jobb, a Demolition Expert vagy az Advanced Fire Training?
Előbbivel kicsit javítani lehetne ugye a tűzcsiholáson, a második meg +AA és secondary lőtáv...

Oldalmegjelenítési idő: 0.257 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.