- Köszönetek: 490
Lehet hogy én játszom rosszul vele,de pl a Nürnberggel is jobban ment,az is 6-os.Azt leszámítva hogy ha valaki csak rám nézett már süllyedtem. :)Ja és azért is hasonlítom nagyobbhoz mert ott már az ellenfelek is nagyobbak lehetnek,és ugyanezzel a löveggel kell lőni őket....Neutra írta:
James Onedin írta: Ti nem érzitek kevésnek a Budyonny tűzerejét?Nekem nem nagyon jön be,bár gyors és pontos,de alig sebez.(szerintem).És még tier 8-ban is ez a löveg lesz.Megéri vele foglalkozni???Nyugtassatok meg hogy jó lesz...
A Bugyi Dzsoni a legjobb ruszki cirkáló amivel eddig dolgom volt
Ezen a hajón van először a szovjet könnyű cirkálók névjegye, a 152-es magozó.
Szerintem nagyon jó hajó, szétlő és gyújt mindent a tierjében, alatta meg pláne. Nagyobb tierhez meg nem érdemes semmi sem hasonlítani.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Jó lesz az, nagyon jó.James Onedin írta: Ti nem érzitek kevésnek a Budyonny tűzerejét?Nekem nem nagyon jön be,bár gyors és pontos,de alig sebez.(szerintem).És még tier 8-ban is ez a löveg lesz.Megéri vele foglalkozni???Nyugtassatok meg hogy jó lesz...
leopardusz írta: Én nem tudom, lehet h meggymagot köpnek, de a páncéljuk durván OP
, citadellát jóformán nem lehet nekik lőni, még a sebzés is a minimális rajtuk. Gondolom van rajtuk egy egy kis extra wg páncéllemez
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.