Szovjet cirkálók

Több
8 éve 11 hónapja #20007 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
Az Shchors ugyan ilyen hajó, de fordulékonyabb, nekem az fekszik jobban a Chapayev amit most kezdtem próbálgatni szintén zenész de úgy tűnik nem lesz annyira fordulékony mint Shchors.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #20048 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók

valoban megy vele jobban de ilyen csapattal :sick:
Mellékletek:

Több
8 éve 11 hónapja #20067 Írta: Kzoli
Sajnos arra, hogy csapat nélkül nem megy számos példa van. Igazán nem értem miért nem büntetik a passzív játékot, ugyanis ez nagyon gyakori eset. Talán ha kapna valamilyen jelölést vagy valami ilyesmi és szűrni sem igazán volna nehéz. Persze ki tudja egy ilyen megoldás mennyire hozna változást a játékba.

Több
8 éve 11 hónapja #20073 Írta: Kzoli
Ez egy jó ütközet volt még akkor is ha maga a csata vesztes. Megnyugtat, hogy nem rajtam múlott. :lol:

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

Több
8 éve 11 hónapja #20074 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók

Kzoli írta: Sajnos arra, hogy csapat nélkül nem megy számos példa van. Igazán nem értem miért nem büntetik a passzív játékot, ugyanis ez nagyon gyakori eset. Talán ha kapna valamilyen jelölést vagy valami ilyesmi és szűrni sem igazán volna nehéz. Persze ki tudja egy ilyen megoldás mennyire hozna változást a játékba.

Egyetértek. Egy 0 kilométert megtett, 0 lövést leadó hajót igazán büntethetne a rendszer. Persze lehet disconnect, elmegy a net, megjön a barátnő stb. de akkor is.
Egy AFK CV-t meg BB-t csobbantani zsíros dolog, de ha a te csapatodban van (általában, vagy legalábbis erre emléxünk gyakrabban vissza) akkor agyfasz :( :).
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #20075 Írta: Dr.OGA
Dr.OGA válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
Én viszont abszolute nem értek egyet, pont azért mert az ilyen esetek szerintem kivétel nélkül nem szándékosan történnek, hanem önhibán kívül, mint ahogy te is említetted pl.: elmegy a net, lefagy a kliens, csöngetnek, kapsz egy fontos telefonhívást, áramszünet, stb...

Most komolyan mi értelme volna büntetni olyasmiért, ami önhibán kívülálló okból történik.
Szerinted nem elég bosszantó az olyankor neki amúgy is, már önmagában ez a szituáció, és ehhez jön az, hogy valószínűleg minuszos lesz a kör kreditben, de szerinted még pluszban legyen büntetve is???

pl, ha összeomlik a kliens, akkor mondhatjuk, hogy:
"Hát vazze, ha olyan hülye vagy, hogy játszol egy olyan játékkal, amin néha van kliens összeomlás, akkor megérdemelsz hozzá egy büntetést is. Nesze..."
Vagy, ha csöngetnek, akkor:
"Hogy merészelsz felkelni a géptől és megnézni, hogy ki csöngetett... ez megbocsáthatatlan cselekedet, büntessük meg... Akasszuk fel az összes ilyet..."

Szerintem ezt gondoljátok alaposabban végig még egyszer!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Dr.OGA által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.294 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.