Szovjet cirkálók

Több
8 éve 11 hónapja #19958 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók

Neutra írta:

GaiusHun írta: ... na most már én is büszke Budyonny tulajdonos vagyok :silly:

a tapasztalatok két csata után, gyors és fordulékony cirkáló, a tűzgyorsasága pöpec, lőtáv dettó. Igaz én free xp-ből rátoltam a nagyobb lőtávolságot. Viszont az első két csata bukó volt. Mondjuk hozzá kell tennem, minden esetben 8. tierben harcoltam....

A legjobb cirkáló T6-ban. Én nagyon szerettem. Főleg mert a lőtáv ha jól emlékszem ráver az amcsi csatahajókra :D (égjetek bolondok!:D)

Nekem is nagyon bejött. Kirovnál sokkal jobb. Nagy sebzéseim nincsenek vagy ritkán csak, de gyújt,mint a bolond. Gyors, fordulékony. Felszereléssel a légvédelme is elég pofás. Nem bántam meg.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #19968 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
Jól fog harcolni sok forduló és pontos sok lövés csodákra képes, de vigyázz mert amilyen könnyen osztogatja olyan könnyen kapja is.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Kzoli által.

Több
8 éve 11 hónapja #19969 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
Ne mondjátok a Kirovra, hogy rossza hajó! Én személy szerint nem vagyok jó játékos és mégis igen jó statja van a Kirovnak el nem adnám semmiképpen sem.

Mellékletek:

Több
8 éve 11 hónapja #19971 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
Nem a Kirovra mondja, hogy rossz, hanem a Bugyonnijra, hogy nagyon jó. :)
Ma reggel mentem én is Kirovval egy olyan kört, hogy csak pislogtam, hogy jé, ilyet is tud(ok)? :blink:
Aztán meg egy olyat, hogy miközben békésen lövöldözgettem vele, úgy kirobbantották még a csata elején alólam a bárkát, hogy köpni-nyelni nem tudtam... :S

Több
8 éve 11 hónapja #19980 Írta: Justice
Kirov lövegei nagyon jók, egy-egy salvóval szép sebzéseken lehet bevinni. Jó hajó, de a Bugyi most jobban fekszik nekem.A fejlesztett hajótesten azok a gumicsónakok viccesek.

Több
8 éve 11 hónapja #20001 Írta: Justice
3 egymást követő csatában a sebzési átlagom Bugyival 70 000 felett volt. A legutolsóban rossz oldalra indultam 1-2 társammal és szembejött 2 Tirpitz meg 1 Atago. Örültem nagyon :whistle: 1 Tirpi meg az Ata általam merült a tenger fenekére, égtek, mint a szalmakazal. Kíváncsi leszek mikor nerfelik.

Oldalmegjelenítési idő: 0.249 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.