- Köszönetek: 193
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Justice...-Sehogy szerintem...most "hánytam szinte epét!"...a dühöngő topicban...Borzalom..borzalom..ez a Karlsruhe nevű fekély!....Justice írta: Tegnap próbálkoztam hogyan lehet a Karlsruhéval valami értelmezhető taktikát játszani, de nem egyszerű. Csatahajó mellett maradni vele nem nagy megoldás, mert a saját lőtávja nem elég, rombolókat távol lehet tartani, már amennyiben a romboló nem lő rá. Önállóan manőverezni csapat nélkül nem lehet, mert lassú, nem fordulékony és gyenge a tűzereje. Bár szinte biztos halál, de az egyik megoldás, hogy sziget mögül előtörve torpedózni 2-3 km-re lévő ellenségre (volt egy csatám ahol egy Kuma és Wyoming közé manővereztem be és mindkettőt ledaráltam) Mondjuk tegnap egymás után 2-3 alkalommal is T6-os ellenség ellen rakott be a rendszer, ami azért poénos volt.
VIZIKANDÚR írta: Justice...-Sehogy szerintem...most "hánytam szinte epét!"...a dühöngő topicban...Borzalom..borzalom..ez a Karlsruhe nevű fekély!....
és ami még ráadás..hogy a végletekig "kivárnak"..induláskor...szinte magukra húzzák az ellent...és akkor indulnak mikor már késő....kivégeznek 2-3 man mire csatasorba állhatnánk...autista elmebetegek kiket sorra berak hozzám...és ezek a 12-16 xp?!....ennyit osztogat nagy bőszen...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.