Német cirkálók

Több
8 éve 11 hónapja #8164 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Tegnap próbálkoztam hogyan lehet a Karlsruhéval valami értelmezhető taktikát játszani, de nem egyszerű. Csatahajó mellett maradni vele nem nagy megoldás, mert a saját lőtávja nem elég, rombolókat távol lehet tartani, már amennyiben a romboló nem lő rá. Önállóan manőverezni csapat nélkül nem lehet, mert lassú, nem fordulékony és gyenge a tűzereje. Bár szinte biztos halál, de az egyik megoldás, hogy sziget mögül előtörve torpedózni 2-3 km-re lévő ellenségre (volt egy csatám ahol egy Kuma és Wyoming közé manővereztem be és mindkettőt ledaráltam) Mondjuk tegnap egymás után 2-3 alkalommal is T6-os ellenség ellen rakott be a rendszer, ami azért poénos volt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #8173 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Justice írta: Tegnap próbálkoztam hogyan lehet a Karlsruhéval valami értelmezhető taktikát játszani, de nem egyszerű. Csatahajó mellett maradni vele nem nagy megoldás, mert a saját lőtávja nem elég, rombolókat távol lehet tartani, már amennyiben a romboló nem lő rá. Önállóan manőverezni csapat nélkül nem lehet, mert lassú, nem fordulékony és gyenge a tűzereje. Bár szinte biztos halál, de az egyik megoldás, hogy sziget mögül előtörve torpedózni 2-3 km-re lévő ellenségre (volt egy csatám ahol egy Kuma és Wyoming közé manővereztem be és mindkettőt ledaráltam) Mondjuk tegnap egymás után 2-3 alkalommal is T6-os ellenség ellen rakott be a rendszer, ami azért poénos volt.

Justice...-Sehogy szerintem...most "hánytam szinte epét!"...a dühöngő topicban...Borzalom..borzalom..ez a Karlsruhe nevű fekély!.... :angry:
és ami még ráadás..hogy a végletekig "kivárnak"..induláskor...szinte magukra húzzák az ellent...és akkor indulnak mikor már késő....kivégeznek 2-3 man mire csatasorba állhatnánk...autista elmebetegek kiket sorra berak hozzám...és ezek a 12-16 xp?!....ennyit osztogat nagy bőszen...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja VIZIKANDÚR által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #8175 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Meglepö modon az utolso néhány csatám jo volt vele. Bár mindben közekharcba keveredtemm néhány hajoval. Azért nagy élmény a Kuma oldalát telepumpálni AP-vel a második citadela már becsukta neki a kaput.Utána ugyan elsülyedtam de két torpedot küldtem az uj orosz csatahajoba ami be is nyelte öket:)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 11 hónapja #8187 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Német csatahajók

VIZIKANDÚR írta: Justice...-Sehogy szerintem...most "hánytam szinte epét!"...a dühöngő topicban...Borzalom..borzalom..ez a Karlsruhe nevű fekély!.... :angry:
és ami még ráadás..hogy a végletekig "kivárnak"..induláskor...szinte magukra húzzák az ellent...és akkor indulnak mikor már késő....kivégeznek 2-3 man mire csatasorba állhatnánk...autista elmebetegek kiket sorra berak hozzám...és ezek a 12-16 xp?!....ennyit osztogat nagy bőszen...

autikat inkább hagyd ki a dologból, thx

ui, nincs semmi gond, agyuja tulajdonkeppen elfogadhato sajat tierben, ami megoli a hajot, hogy folyton ellövik a motrot, viszont holnap a frissítéssel 3* páncélt kap a motor, gondolom leesett a WG-nél is hogy idiota aki ezt igy megcsinalta...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR

Több
8 éve 11 hónapja #8192 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Azért megnézném,hogy Kolberg ellen 1-1 ellen meddig jutna egy Karlsruhe. A holnapi frissítést várom, azért jó lesz olyan hajóval kifutni a tengerre amit nem tesznek mozgásképtelenné 2 lövéssel.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #8230 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Ugyan az örömködöbe akartam rakni de itt a helye

copy.com/JAXEXMLMHZZ4JdZB
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.287 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.