- Köszönetek: 29
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Novilol írta: Gnevny-hez van valami tuti taktika? Nagyon szenvedek vele. Az ágon az előző rombik nagyon tetszettek, de ez... Lassabban fordul a tornya mint egy BB-nek. Tornyok egycsövesek. Torpedó 4km.
Füstből próbálok bontogatni, utána meg bújkálás, de ezzel a taktikával 30.000 sebzéseket bírok kiizzadni, ami édeskevés.
Még 20.000 xp kéne, hogy továbblépjek, de úgy nehéz, hogy utálok vele kiúszni a kikötőből.
BigaC írta: ha vigasztal, én T8-nél tartok, de azzal is utálok kimenni a kikötőből.
a 7-es Kievvel voltak utoljára jó játékaim, de ez a Tashkent semmivel sem jobb, de +1 tierben kell helytállni.
állítólag az utódja kicsit jobb, de nem tudom megéri-e ezen az ágon tovább szenvedni.
BigaC írta: ha vigasztal, én T8-nél tartok, de azzal is utálok kimenni a kikötőből.
a 7-es Kievvel voltak utoljára jó játékaim, de ez a Tashkent semmivel sem jobb, de +1 tierben kell helytállni.
állítólag az utódja kicsit jobb, de nem tudom megéri-e ezen az ágon tovább szenvedni.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.