- Köszönetek: 375
ledgeri írta:
DragonZ írta: Kamikazeba saját kapitány , de mi a fenének ? Prémhajó egyem a szíveteket , ne legyetek már ennyire sügérek .....
Az én kis kamikazémba épp az a kapitány ül amelyiknek van álcája , legyen ez Yamato shimakaze vagy épp a zao
Egyáltalán nem ugyanaz. hogy van egy hajó, egy fixen ismert kapitánnyal, aki már 19 pontos, és szerez 2000XP egy csatában, amit akárhova felhasználhatok, vagy
van egy nem biztos DD-re szakosított, nem is minden skilljét használni tudó, X pontos kapitány akivel ha megyek, akkor az az XP-t -ami potenciálisan kevesebb a skillek és stabilitás hiánya miatt- eltette magának... Hogy azt ne is említsem -személyes, de- ha jönne új japán (vagy általánosságban új) ág, akkor sem biztos, hogy jobban megérné nem az ággal játszani 10-et, miközben a kapitány is fejlődik, helyette pl 5-7-et prémben külön a kapitánnyal, aztán meg megint 8-9-et az ággal...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Tisztelt Uram.DragonZ írta:
ledgeri írta:
DragonZ írta: Kamikazeba saját kapitány , de mi a fenének ? Prémhajó egyem a szíveteket , ne legyetek már ennyire sügérek .....
Az én kis kamikazémba épp az a kapitány ül amelyiknek van álcája , legyen ez Yamato shimakaze vagy épp a zao
Egyáltalán nem ugyanaz. hogy van egy hajó, egy fixen ismert kapitánnyal, aki már 19 pontos, és szerez 2000XP egy csatában, amit akárhova felhasználhatok, vagy
van egy nem biztos DD-re szakosított, nem is minden skilljét használni tudó, X pontos kapitány akivel ha megyek, akkor az az XP-t -ami potenciálisan kevesebb a skillek és stabilitás hiánya miatt- eltette magának... Hogy azt ne is említsem -személyes, de- ha jönne új japán (vagy általánosságban új) ág, akkor sem biztos, hogy jobban megérné nem az ággal játszani 10-et, miközben a kapitány is fejlődik, helyette pl 5-7-et prémben külön a kapitánnyal, aztán meg megint 8-9-et az ággal...
Most ez komoly?
Van a kamikazem és van 4 db 19 pontos kapitányom 4 hajón, a kamikaze az 5 .ik Ergo Mind a 4 hajót leszorzóm kapok érte egy valag kapitányi xp-t , és mivel telhetetlen és ezek szerint nem normális vagyok , még mind a 4 kapitány becsücsül a kamikazéba és láss csodát megint leszorzom és megint kapok egy valag szabad kapitányi xp-t . Ne mond már , hogy nem jól használom ki a prém hajó előnyeit.
leopardusz írta: Ezt most lehet h nem értem. Tudomásom szerint egyszerre csak egy hajóval játszhatsz...
DragonZ írta:
Most ez komoly?... még mind a 4 kapitány becsücsül a kamikazéba és láss csodát megint leszorzom és megint kapok egy valag szabad kapitányi xp-t
Amig nyerésben vagy, ne hagyd abba!!nwa5000 írta: Nem rossz, hogy 25%-ról indul és folyamatosan emelkedik. Akkor hagytam abba a játékot, amikor 1125%-ot adott.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.